cuma sabaha karşı gelişti bu olay. o gün bütün Anatolian Tigers grubu toplantı gitti festivalden
cuma sabaha karşı gelişti bu olay. o gün bütün Anatolian Tigers grubu toplantı gitti festivalden
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Festivalde biraz sohbet ettik. iyi yönlerini kötü yönlerini. iyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=-AVEPzq88Y0
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Atam Riders'a beni misafir ettikleri için teşekkür ederim iyi yürekli insanlar.Festival düzen olarak iyiydi ama beni bildiğimden şaşırttılar resmen ceketimi giyerken utanıcaktım neredeyse, Antalya'da kask takmak yasakta benim mi haberim yok yahu ?
Antalyada büyük motrların hepsi ekipman kullanır genelde ama festival alanında öyle bi durumvar nedense. kimse hiç birşey takmamayı tercih ediyor. herkes kendini gösterme çabasında malesefki :(
Büyük bir iştahla gittiğim,ilk katıldığım festival olduğundan mıdır çevremdeki güzel insanlardan mıdır bilemem son derece eğlenceli,keyifli,huzurlu,heyecanlı bir festival oldu iç çekerek baktığımız motorlara kullanma inceleme fırsatımız oldu.Yamahanın motorlarını teste açması güzeldi.kullandık beğendik kawada ise bu durum totonu seleye 5 sn koymadan ibaretti.
Sabahın 7 sinde Antalya'dan çıkıp manavgata varmam 50 dk sürdü.festival alanına girince grupta arkadaşlarla buluşuğ direk manavgatın soğuk sularına kendimizi attık
kafamız dağıldı,deşarj olduk dualar ettik ve döndük
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)