Yozgat Sorgun Motosiklet Festivali. 21-22 Haziran 2014
-
Yozgat sorgun motosiklet kulübü tarafından bu sene 2. si düzenlenecek olan festival e kulüp başkanı tarafından herkez davetlidir... 21-22 haziran tarihleri arasında yapılacak olan festival de süpriz sanatcılar ve gösteriler yapılacaktır... istanbul pendik den biz 3 motor gideceğiz... gelmek yolda eşlik etmek isteyen ve bu atmosferi solumak isteyen olursa bekleriz...
20 haziran cuma akşamı 21,00 gibi yola çıkıp ankaraya kadar yol alıp ankra elmadağ arası konaklama yapacağız... sabahın ilk ışıkları ile kırıkkale ve yozgat ve sorgun a ulaşacağız... pazar günu öğle saatlerinde dönüş yoluna geçeceğiz... kulüp başkanı nihat alan karşılayacak bizi... geçen sene çok eylenceli ve anadolu insanına yakışır derecede saygılı geçti...
1-ramazan can
2-sedat adgu
3- erol kadaifci
yola 2 cbr 125 ve bir adet pulsar 200 ile çıkıyoruz... sorgunda festival alanında kamp yapacağız...
ortalama 80-100 km hızlarda seyredilecektir... gelmek isteyenleri bekleriz... teşekkürler....
Soma'daki maden faciasında ölenlere allah dan rahmet yaralılara acil şifalar kalanlara ise sabır dilemekden başka bir şey gelmiyor elimizden...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
Güncel ...
Reklamlar
-
Ankara'da yaşayan Yozgat/Sorgun lu olarak gurur duydum gerçekten, iyi eğlenceler size....
-
Sizi de bekleriz. Ankara dan bir arkadaşım daha katılacak. Hyosung gt 250 r ile... sizide bekleriz.
-
Tarih uysaydı ilk gezimi sizinle yapmak isterdim ama maalesef çalışmam lazım...
-
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Mersin İl Temsilcisi
güncel ve Nihat Abi'ye selamlar
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
güncel ve Nihat Abi'ye selamlar
a.slm abi iletirim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Festival için depo üstü çantaları da temin edilir.
-
Bir aksilik olmaz ise ben de Ankara'dan katılmayı düşünüyorum
-
Çantaları temin ettik demek istemiştim yanlış yazmışım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
S6453 adlı üyeden alıntı
Bir aksilik olmaz ise ben de Ankara'dan katılmayı düşünüyorum
saatler uyarsa biz sana yada sen bize takılabilirsin... ankarada ablamlarda misafir olacaktık ama ankara kırıkkale arasında gece çadırda kalmayı planladık... yer mekan önerisi olan varmı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
https://www.facebook.com/pages/Sorgun-motorsikletciler-spor-kul%C3%BCb%C3%BC/148945748510598?fref=ts
facebook adresini atayım sorgun daki motordu dostlarımızın....
https://www.facebook.com/pages/Sorgun-motorsikletciler-spor-kul%C3%BCb%C3%BC/148945748510598?fref=ts
-
heyecanla izin tarihimi bekliyorum
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
heyecanla izin tarihimi bekliyorum
erol çok güzel olacak yolculuk.. şuan kendime 1 günlük şöför arıyorum.. eğer şöför bulursam cuma güne öğlen çıkıp yolculuğu daha zevkli hale getireceğiz...
uyku tulumunuda yeniledim....
depo üstü çantada tamamdır....
-
03 Haziran 2014, 14:28
arkadaşlar allah izin verirse bir kaza bela olmazsa sedat kardeşimizde gelecek bizimle...
1-ramazan can
2-sedat adgu
3- erol kadaifci
4- sedat özsan
-
05 Haziran 2014, 14:22
günler geçtikçe heyecan artıyor...
-
06 Haziran 2014, 11:14
Bir Aksilik çıkmazsa ben de Ankara'dan CBR 250R ile katılabilirim size. Geçen seneki etkinliğe ait fotoğraflara falan nerden erişebilirim. Biraz araştırdım fakat bulamadım
-
06 Haziran 2014, 11:45
hadi bakalım boluya gelmeden belim ağrırsa geri dönerim ona göre
-
06 Haziran 2014, 12:27
Ağrımaz kanka dinleniriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
saykokan adlı üyeden alıntı
Bir Aksilik çıkmazsa ben de Ankara'dan CBR 250R ile katılabilirim size. Geçen seneki etkinliğe ait fotoğraflara falan nerden erişebilirim. Biraz araştırdım fakat bulamadım
valla bize katılırsanız iyi olur...
burada gerekli açıklamalar ve resimler mevcut.. ayriyetten nihat abiyi eklersen özel resimlerde atar..
-
06 Haziran 2014, 14:21
Tabiki katılırım. Ekliyeceğim mesaiden sonra ;)
-
06 Haziran 2014, 14:36
saykokan adlı üyeden alıntı
Tabiki katılırım. Ekliyeceğim mesaiden sonra ;)
bu arada akşam çok geç saatlere kalmazsak demetevler tarafına uğraya biliriz.. ama net değil yani...
şuan program söyle akşam 20:00 gibi istanbul pendik den hareket edilecek.. düzcede lokman a uğranıp bir bardak çay içilip yeniden yola çıkılacak.. sanırım 01:00 gibi ankaraya varılacak... gidecek arkadalaşrın yol durumuna göre elmadağ veya kırıkkalede çadır kurulup yatılacak( ben sorgun a kadar gitmek den yanayım ama yorgun arkadaşlar olursa kontak kapatırız...)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)