Bildiğim kadarıyla göle giriş yasaktı. Daha önce kötü kazalar yaşandığından, göle giriş (yalnızca festival için değil) genel olarak yasaklandı. Ama şimdi durum nedir bilmiyorum. Bu konuyu da soracağım
Bildiğim kadarıyla göle giriş yasaktı. Daha önce kötü kazalar yaşandığından, göle giriş (yalnızca festival için değil) genel olarak yasaklandı. Ama şimdi durum nedir bilmiyorum. Bu konuyu da soracağım
festival alanı milli park orada girmek yasak ama gölün karşı kıyısında yani köyden geçip gidersen serbest kimsenin karışacağı yok...
EDİT:cihan efendi aslında cumartersi şöyle karasuya bi kortej yapsak denize girsek maden deresine doğru gezsek nasıl olur.?
Seneye kesin donus yaptigimda memleketime bende seve seve sizlerle olumaktan mutluluk duyarim arkadaslar. poyrazlara en son iki sene evel ticaret odasinin iftarina gitmistim hehe.
izninizle bende geliyorum sakaryalı olarak .
13 ağustosta zaten karasuda olucam yıllık izin dolayısı ile.
BEYLER FESTİVAL ETKİNLİKLERİ BELLİ OLMAYA BAŞLADI..
GÖLDE BALIK TUTMAK SERBEST
- Ücretsiz Kahvaltı
- Yarışmalar ve Sürpriz Ödüller
- DJ Parti
- Canlı Performanslar
- Gösteriler
- Sınırsız Eğlence
Ayrıca 24 saat yol yardımı hizmetimiz bulunmaktadır. Festival programı ve ek bilgiler zaman içerisinde bildirilecektir.
geçen sene katılıp çok beğendiğim bir festival olmuştu. İnş bu yılda aranızdayım.
haydi hayırlısı çok zaman oldu festivallere gitmeyeli kısmet olursa bende geleceğim.
beyler bütün motosiklet tutkunlarını bekliyoruz ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metoş geleceksen gel gelmeyeceksen tükkanın önünü kapama....
halka hizmet hakka hizmet felsefe si ile ne iş olsa ucundan tutarız....
Arabayla gelenide kabul ediyonuzmu topraaaaamm (araba dediksek öne böne deel serçedes )
ayıpsın abi sen gel ister motor ister araba her türlü yardımcı oluruz...
Tamaaaamm emme aynı matörüm gibi arabamıda çadırımın dibinde isterim (piknik tüpü mangal balık olta takımı v.s bilumum her türlü takım taklavatımla geleceğim için taşınıp durmayayım )
aga çadırın yanına araba ile giremessin sebeb ise çadırlar ağaçların arasında ve yolu engebeli eğri büğrü yani bak demedi deme sana da bizim sakarya grubunun yanında yer ayıracam...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)