Kargadan başka kuş,Akdenizden başka festival yeri tanımam
Akdenizden gerisi hoştur ama boştur
Her bir yerlere gitmiş birisi olarak söylüyorum.
Kargadan başka kuş,Akdenizden başka festival yeri tanımam
Akdenizden gerisi hoştur ama boştur
Her bir yerlere gitmiş birisi olarak söylüyorum.
5 Temmuz - 7 Temmuz 2013
Düzce Motosiklet Festivali - Düzce
Bu festivalle ilgili bir bilgi var mı ? İptal falan değil di mi ?
Düzce Festivali iptal edildi. Şu an en yakın, Sakarya Festivali var. 16-17-18 Ağustosta... Festival başlığını açtım, MT yönetiminden onay bekliyor.
Sakarya Motosiklet Festivali Konu linki de burada TIKLAYINIZ...
Teşekkürler. Kolay gelsin.
"CaRPe DieM"
Ahmet Ilker Kaya (Notlar) - 15 Mayıs 2013 Çarşamba, 12:00
TÜRKİYENİN DEĞERLİ MOTORSİKLET KULÜPLERİ VE DERNEKLERİNİN YÖNETİMİ VE ÜYELERİ:
BU YIL 6-7-8 EYLÜL 2013 TARİHLERİNDE YAPILACAK OLAN 3. ULUSLARARASI TATTOO CONVENTION - FETHİYE - ÇALIŞ BEACH . ORGANİZASYONUNDA KULÜBÜNÜZ OLARAK KENDİNİZİ TEMSİL ETMENİZ . TANITIMINIZI YAPMANIZ VE KEYİFLİ BİR HAFTA SONU GEÇİRMENİZ İÇİN , ÜCRETSİZ ÇADIR KAMP ALANI VE ARZUNUZ EBADINDA STAND ALANI KULÜBÜNÜZ İÇİN TAHSİS EDİLMİŞTİR. KATILIM DURUMUNUZU EN KISA SÜREDE BİLDİRMENİZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
TÜRKİYE MOTORSİKLET PLATFORMU ÜYESİ
AY YILDIZLAR MK BAŞKAN YRD
AHMET İLKER KAYA
Eskişehir festivalinin tarihinde bir güncelleme oldu mu acaba..16-18 Ağustos olarak ilan edildi ilk başta ama güncellendi gibi bişeyler duydum sanki...var ım bilginiz..?
Odunpazarı festivali olarak 30 Ağustosta düzenleniyordu. Geçtiğimiz günlerde iptal oldu ve yine aynı tarihte Seyitgazi'de düzenlenmek üzere tekrar açıklandı...
Evet geçen sene en iyi festival Odunpazarı olmuştu. Bu sene Faruk Yayla'nın adını göremedim ben. Bilemiyorum belki farklı kişiler organize ediyor olabilir, bu konuda fikrim yok...
Eskişehir fetivali hakkında geniş bilgisi olan arkadaşlar bizleri bilgilendirise, kendimizi ona göre ayarlardık
https://www.facebook.com/pages/Eski%...83805585064873
30.31.AGUSTOS 1 EYLÜL ARASINDA ESKİŞEHİRİN SEYİTGAZİ İLÇESİNDE YAPILACAKTIR.ESKİŞEHİRE UZAKLIGI 40 KM DİR.ESKİŞEHİR MOTOSİKLET SEVERLER VE KULUPLERİN DESTEGİYLE YAPILMAKTADIR.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...14520348_n.jpg
Eskişehir Seyitgazi Motofest 2013
Sındırgı gibi yakın zamanlarda yapılan festivallerde Eskişehir'den giden bazı arkadaşlarımız tarafından, festivalimize siyaset karıştığı ve protesto edildiği yönünde beyan verildiği bilgisini almış bulunuyoruz. Konuyu kısaca aydınlatayım.
Odunpazarı Belediyesi seçim harcamalarından, festivalimize bütçe ayıramayacağı için, ayrıca son dönemlerde yaşanan siyasi olayların etkisiyle festivalimize desteğini çekmiştir.
Festival biz motorcuların festivalidir. Belediyeler ya da firmalar destek verme konusunda serbesttirler. Bu nedenle festivali düzenleyen Eskişehir'deki motorsiklet klüplerinin herhangi bir protestosu söz konusu değildir.
Sizlere bazı olumsuz bilgiler verilmesinin nedeni ise, birilerinin kişisel kırgınlıkları neticesinde takındıkları fevri tutumlarıdır.
Bizlerin sizi yine en iyi şekilde ağırlayacağından şüpheniz olmasın.
Saygılarımla
Cenk ÇAKIROĞLU
Türk Chopper MK Eskişehir
Değişiklik yok değilmi başkan,haftasonu geliyoruz seyitgaziye
01.08.2014 ile 03.08.2014 tarihleri arasında İZMOTFEST'e hepinizi bekliyoruz.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...08-2014-a.html
Bu yıl festival yokmu ? sayfasını benmi göremedim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)