Bodrum+Kos nasıl oluyor? Bodrumdamı olcak yani festival tam anlayamadım orayı bizim güzergahımızda bodrum var çünkü
Bodrum+Kos nasıl oluyor? Bodrumdamı olcak yani festival tam anlayamadım orayı bizim güzergahımızda bodrum var çünkü
Bodrum+Kos sanırım Yunanistanla ortak olucak bu festival ama daha tam detay yok tarih 4 gün gösteriyor. 2 gün Türkiye 2 gün Yunanistan mı olucak belli değil. Ama güzel bir etkinlik olucak gibi. Didim-Kuşadası-Bodrum bu üçünü güzel değerlendirmeye çalışıcaz.
Yalnız bu festivallerle ilgili detay alamıyorum öğrenebilcemiz yer yokmu? Hazirana az kaldı
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Festival için vizesiz bir imkan ayarlamak zor gibi. Sadece kimlikle geçiş sağlamaları lazım ya da vapurların en yakın kıyıya bırakması lazım festival alanınında orada olması lazım. Eğer gerçekten böyle birşey ayarlanırsa süper olur sanırım bu konuda açıklamayı beklemekten başka çare yok
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
İnşallah bi aksilik çıkmazsa geçen seneki gibi eğridir ve eskişehir festivallerine katılacağım hasretle.
Balıkesirde olucam bu sene inşallah. Daha önce gidenler varsa oradaki durum nasıldır gitmeye değermi?
30 Mayıs 3 Hazirran tarihlerindeki Biga motosiklet festivali hakkında bilgisi olan varmı ?
http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php?t=3778
29 Mayıs Çarşamba çıkışlı turumuzda ilk olarak Özel Adamlar/Didim,ardından sonraki hafta Kuşadası Motosiklet Festivallerinde olacağız.Bulunacağımız yerlerde olabilecek arkadaşlarla tanışmaktan memnuniyet duyarız.
eğirdir motosiklet festivali
07.06.2013 cuma günü antalya serik ilçesinden ısparta eğirdire hareket edeceğim
bu güzergahı kullanacak arkadaşlara duyurulur.
06.06.2013 Kuşadası Motorsiklet Festivali Başlıyor.
BEYAZ ADAM PARANIN YİYECEK OLMADIĞINI ANLADIĞI ZAMAN ÇOK GEÇ OLACAK.....OTURAN BOĞA
Didim festivalini bitirdik. +350 kişi
Bugün de Kuşadası festivalini bitirdik. +650 kişi
Balıkesir festivalinde görüşmek üzere.
4-7 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılması planlanan EMOK festivali belirsiz bir tarihe ertelendi, onu listeden çıkartsanız iyi olur.
Manavgat Motosiklet Festivali ile ilgili bir erteleme varmıdır?
06 Haziran - 09 Haziran 2013
7. Kuşadası Motofest - Aydın Kuşadası
5. Samsun Motosiklet Festivali Samsun
4. Eğridir Motosiklet Şenlikleri - Isparta Eğridir
07 Haziran - 10 Haziran 2013
2.Bodrum - Kos Motosiklet Festivali - Bodrum
görüldüğü üzere 6-10 haziran arası 3 adet festival tarih olarak çakıştığı halde 15-16 haziran ise bomboş tarihlere biraz dikkat edilse katılım biraz daha yoğun olurdu bence
Arkadaşlar önümüzdeki günlerde yapılacak ve tavsiye edebileceğiniz akdeniz / egenin suları ile buluşacak bir etkinlik var mıdır? Hayalim İstanbul'dan grup sürüşü ile deniz, kumla buluşacak bir aksiyon...
.
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
Türkçe meali: cesur ve yaşlı motorcu olmaz, binersin dört kolluya
Deniz kum değilde hamam kaplıca derseniz Sındırgı motosiklet festivali var önümüzdeki hafta sonu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)