Var bu haziran sonunda bi kerametya hadi hayırlısı
Var bu haziran sonunda bi kerametya hadi hayırlısı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Ramazan dolayısı ile temmuza pek etkinlik bırakmak istememişler kanımca ondan haziranda alayı
28 Haziran - 30 Haziran 2013
Karadeniz-Ereğli Sevgi, Barış, Dostluk ve Motosiklet Festivali - Yalova
Bunu anlamadım,Ereğli nereee Yalova nere? (Ereğli'liyim)
faruk lokmacı faceden ekleyebilirsin sana bilgi verecektir kuşadası ile ilgili kmk eski başkanıydı bi ara ama şimdi bilmiyorum
Mayıs ayında da festival olmalı. Hatta Nisan sonu.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Arkadaşlar bu sene Sakarya festival yapmıyormu. Listede Sakarya yı görmedim.
YAMAHA X MAX 250
Henüz tüm festivaler açıklanmadı. Açıklanmayanlar arasında Sakarya da var. Sakarya da her yıl olduğu gibi bu yıl da Festival yapılacak. Fakat Festival alanı değişikliği ve tarih değişikliği olacağından henüz bilgiler kesinleşmedi Sakarya için de...
"CaRPe DieM"
Yurtdisinda oldugumdan ancak yalovadakine katilabiliyorum agustosta. Kismet.
Hazırlıklara başladım, kıştan çıkıyoruz yavaş yavaş.
Hedefimiz motosikletimizi yollara hazır edip, tüm festivallere katılmak.
Festivallerde görüşmek üzere.
Saygılar...
Denizli MT nasipse Didim-Kuşadası-Isparta-Eskişehir festivallerinde olucak. Bunun dışında belki Balıkesir de eklenebilir. Hayırlısıyla beklicez görücez. Şimdiden bi kaç arkadaş paraları biriktirmeye başladık. Sırf festivaller için kuryelik yapıyorum vallahi paramıda 1 ay gecikmeli istedim ki tam haziranda para yatırılsın hesaba diye hayırlısı artık bakıcaz görücez zaman ne göstercek.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
2013 Motosiklet Festival Takvimi
30, 31, 1, 2, 3 Mayıs / Haziran Biga Motosiklet Festivali Çanakkale
31, 1, 2, 3 Mayıs / Haziran Didim Motofest – Özel Adamlar Didim / Aydın
6, 7, 8, 9 Haziran 7. Kuşadası Motofest Kuşadası / Aydın
6, 7, 8, 9 Haziran 5. Samsun Motosiklet Festivali Samsun
6, 7, 8, 9 Haziran 4. Eğridir Motosiklet Festivali Eğridir / Isparta
7, 8, 9, 10 Haziran 2. Bodrum – Kos Motosiklet Festivali Bodrum
22, 23 Haziran Niksar Motosiklet Festivali Niksar / Tokat İzmir
28, 29, 30 Haziran 4. Balıkesir Motosiklet Festivali Sındırgı / Balıkesir
28, 29, 30 Haziran Karadeniz – Ereğli Motosiklet FestivaliZonguldak
28, 29, 30 Haziran 4. Manavgat Motosiklet Festivali Manavgat / Antalya
4, 5, 6, 7 Temmuz 12. EMOK Motosiklet Festivali Henüz belli değil
5, 6, 7 Temmuz Düzce Motosiklet Festivali Düzce
16, 17, 18 Ağustos 3. Odunpazarı Motosiklet Festivali Eskişehir
23, 24, 25 Ağustos 8. Yalova Motosiklet Festivali Yalova
22, 23, 24, 25 Ağustos 2. Köyceğiz Motosiklet Festivali Köyceğiz / Muğla
Kaynak
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Çakışan tarihlere bi yenisi daha eklenmiş vatana millete hayırlı olsun
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Düzce Festivali iptal oldu arkadaşlar. Şu anki son durum şu şekilde:
"CaRPe DieM"
Geleneksel bir festival degil ancak bu yil Erzian da guzel bir organizasyona imza atacagiz. 30 Agustos zafer bayrami haftasinda baslayacak ve 7 eylule dek surecek bir dizi etkinligimiz olacak.
Ayni tarihte yamac parasutu dunya sampiyonasi da Erzincanda yapiliyor. Genel tema extrem sporlar uzerine olacak. Motosiklet gosterileri ve ofroad gosterileri duzenlenecek. Konuyla ilgili genis bilgiyi netlik kazandikca acilacak internet sitesi uzerinden duyuracagiz.
Belediye valilik ve bircok kamu kurumu gorev aliyor ve tum hizmetler ucretsiz veriliyor. Yemek ve kalacak yer imkani saglaniyor.
Sanirim bu takvime gore yilin son organizasyonu gibi gozukuyor.
Detayli bilgi program netlestikce verilecektir.
Ozellikle bu bolgeyi gormeyen arkadaslarimiz icin degerlendirilmesi gereken guzel bir firsat.
( Zonguldak-Ereğli Sevgi, Barış, Dostluk ve Motosiklet Festivali ) Çankırı dan bu festivale katılmayı planlıyorum ama bu organizasyon ile ilgili hiç bir bilgim yok kamp alanı varmı (çadır için) katılım yüksekmi v.b.sorular bilgisi olan arkadaşlar bilgi paylaşımda bulunurlarsa sevinirim sanırım ilk oluyormuş onca yolu tepmeye değermi gerçi maksat teker dönsün ama eğlenmekte lazım yanii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)