Yol Eğitimlerinde Ne Yapıyoruz ? Kısa Video.
-
Merhabalar,
Arkadaşlar ekteki video "eğitim videosu DEĞİLDİR". Sadece yol eğitiminde neler yaptığımızı merak eden arkadaşlarımız için yol eğitimlerimden küçük bir kesit içerir.Yaklaşık 7 dakikalık bu videoda öğrencime viraja yaklaşım konusunu sözle anlatmak yerine uygulayarak gösterirken anlatabilmek için örnek sürüş "demo" yapıyorum.. Videoyu , demoyu yaptığım öğrencim çekmiş ve düzenlemiş bana jest yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------
Yorumlarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Gürültülü bir ortamdayım bilgisayarın başına geçince seyredeceğim.
(Bknz: hanım elektrikli süpürgeyi çalıştırdının edebi söylem şekilleri)
-
Orası neresi ya, güzelmiş.
-
Güzel ve faydalı bır vıdeo bence
-
COQ adlı üyeden alıntı
Gürültülü bir ortamdayım bilgisayarın başına geçince seyredeceğim.
(Bknz: hanım elektrikli süpürgeyi çalıştırdının edebi söylem şekilleri)
Hocam ,
Yorumunu merakla beklemekteyim
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
Motosiklet Eğitmeni
oocan adlı üyeden alıntı
Hocam ,
Yorumunu merakla beklemekteyim
Video önümde açık şu an ama bir türlü başlayamadım.
Önce misafir geldi, arkasından vatşaptan bilmem kaçbin defa Allah'ümme salli okursam beyin kanaması geçiren bir bebeğin hayatını kurtaracağıma dair mesaj geldi.
Şu an ameliyattayım.
Yediyüz tane okudum bebeğin kalp atışları normale döndü.
Hanımda sağ lobdaki ödemi yok etmek için ettehiyyatü okuyor şu an.
Kan basıncını normale döndürmek için hangi duayı okuycaz yazarsan sevinirim.
Hastayı kaybetmek üzereyiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
Şimdi izledim.
Asfaltın hali ne öyle hocam?
Çukurlardan kaçarken ne konumlanma kalır ne dikkat.
Ama sen o yola alışıksın anlaşılan hiç çizgini bozmadın.
O yolda ilk sürüş olmadığına bahse girerim ben baya zik zak çizerdim çünkü.
Videonun bir kısmını çalıp, viraj içinde karşılaşılabilecek absürtlüklere örnek bir video hazırlamayı düşündüm.
Viraj içinde yağla karşılaşırsak, park etmiş araçla karşılaşırsak, hatta geyikle karşılaşırsak ne yapmak lazım gibi mevzuları çok konuştuk ama işeyen bir adamla katrşılaşırsak ne yapmak lazım onu bilemedim.
Buldum!
Sifonu çekip devam ediyoruz.
Videoda konuşmalar anlaşılamıyor ama gidişten ne anlattığın üç aşağı beş yukarı belli.
Bu viraja girmeden bütün işlerin halledilmesi gerektiği hususunu defalarca yazdık.
Üstüne cuk oturan bir video olmuş.
-
Hocam burası devamlı eğitim yaptığımız Yeşilöz beldesi ile Sorgun beldesi arasındaki dağ yolu. Videoda görülen kısmı 2-3 km lik bir kısmı. Tam tur yaptığımızda 26 km lik dik iniş çıkış virajları olan zemini tamamen asfalt ama bolca yamalı bir bölge. Zemin kontrolu ve viraj çalışması için harika bir alan.
Konuşmaların duyulmasını özellikle istemedim , sebebine gelirsek oradaki reçete o öğrencinin eksikleri üzerine kuruluydu. Bir başkası sadece bütünün küçük bir kısmını içeren bu konuşmalardan yanlış çıkarımlar yapabilirdi. Zaten yukarıda da yazdığım gibi amaç eğitim değil , eğitimde neler olup bitiyor onu gösterebilmekti.
-
Hocam guzel video,birde intercom olsa egitmen ve öğrencilerde çok daha interaktif olur.
-
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Orası neresi ya, güzelmiş.
Ankaranın Güdül ilçesine bağlı Yeşilöz beldesi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)