Okan hocam fromda bu şekilde iletişime geçip insanlara faydalı olmaya çalışıyorsunuz.Şahsen kendim verdiğiniz bilgiler doğrultusunda yanlışlarımı düzeltme fırsatı buldum.Allah razı olsun.
Okan hocam fromda bu şekilde iletişime geçip insanlara faydalı olmaya çalışıyorsunuz.Şahsen kendim verdiğiniz bilgiler doğrultusunda yanlışlarımı düzeltme fırsatı buldum.Allah razı olsun.
Merhabalar,
Videoyu dehşet içerisinde izledim. Maalesef kardeşimiz kendi canını hiçe sayarken diğer motorculara karşı araç sürücülerinin tepkilerini haklı çıkartacak tüm hareketleri yapmış ve bu arada vlog çekmeye devam etmiş. Maalesef bu tür bir sürüş pek çok motosiklet sürücüsü tarafından takdir edilmekte ve sanki büyük bir beceriymiş gibi alkışlanmakta. Özellikle camiamızdaki genç kardeşlerimizi bilinçlendirerek asıl takdir edilmesi gereken sürüşün çok daha güvenli ve akıcı olması gerektiğini anlatmalıyız.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
maalesef motosiklet kullananlara hatalarını söyleyince hiçbir şekilde kabul etmiyorlar. adam otobüsün sağında geçip yayaya çarpıyor, forumdakiler yayanın orda ne işi vardı diyor. ayrıca kavşağa araç girmiş artık motorlu hala gaza basıp önce geçmeye çalışıyor ve bi de kornaya abanıyor. genel itibariyle insanımız kural tanımaz ve saygısız maalesef.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Sevgili Dostlar,
MM için benim yorumum adlı videoyu , orijinal video sahibi "Motosiklet Muhabbeti" nin isteği üzerine yayından kaldırmak durumunda kaldım.Kendisi yapılan eleştirilerin motosiklet sürücüsünü kötülemek olarak algılamış ve rahatsız olmuş.
Başka videolar üzerinde konuşmaya devam edeceğiz.
Sevgilerimle
bu durum motosiklet kullananın henüz trafik bilincinin veya trafiği okuma yeteneğinin gelismemesinden kaynaklanıyor,aynı kişi otomobil de kullansa farklı hataları tekrarlayacak veya hatasını goremeyecetir...
Okan hocam güzel bilgilendirici bir konu uretmissiniz...bir musubet bin nasihatten evladir sözüne itibar edip hocalara kulak asmayan herkesin izlemesi gereken yorumlariniz için teşekkürler
videoları izleyemedim saçma sapan bi sebepten kaldırılmış. sinirlendim gerçekten
videolar gizlidir ibaresi çıkıyor. Tekrar yüklenirse faydalı olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)