Kenan Sofuoğlu gaz kolu takılınca kaza yaptı.
Reklamlar
-
Büyük geçmiş olsun nazara geldi Kenan da bunların gaz aktarması elektronik değilmi hani klasik halat falan olsa takılır da ilginç geldi bana ama sonuçta elektronikte olsa arıza yapabiliyor demekki,küçükken bende mobileti yatırınca gaz kolu takılmıştı demiştim babama onu anımsattı biraz
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Reklamlar
-
Büyük geçmiş olsun Kenan'a.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Arkadaşlar bu kazanın videosu var mı?
Merak ettim doğrusu kazanın oluş anını.
-
çok geçmiş olsun..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
İnşallah tez zamanda iyileşir, yine birincilik bekliyoruz ondan
-
Allah Allah bu haberi ben mi girmişim? Başlıkta benim başlığım değil. Editör arkadaşlar sağolsunlar bu haberi ilk ben verdim diye benim adıma giriş yapmışlar. Forumun haberler bölümüne adımızı yazdırdık çok şükür haberi aktaran olarak. Hadi bakalım birkaç aya kalmaz moderatör de olurum Teşekkürler moderatör arkadaşlar.
-
Çok üzüldüm Nazar deydi Kenanımıza Valla Büyük geçmiş olsun Allah c.c. daha beterinden korusun
-
şampiyonumuza geçmiş olsun kaderi abileri gibi olmasın inş...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
nazara gelmiş geçmiş olsun inş. en kısa zaman iyileşir pistlerde görürüz tekrar
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
-
Geçmiş olsun üzerinde nazar var mübareğin Allah yar ve yardımcımız olsun....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
mühendislik harikası motosiklette bile görebiliyoruz ki herşey olabiliyor , iyi ki fazla bir zayiat olmamış , iyiki kendisi hala hayatta .
resmi görünce soğuk ter döktüm ta ki başlıga girene kadar.
motosiklet yüzünden hayatını kaybeden , yaralanan arkadaşlar için o kadar üzülüyorum ki kelimelerle anlatamam, hepinizin tekeri düz bassın ... keyfimiz ecelimiz olmasın
-
ALLAH anasına babasına bağışlamış hepte öyle olur inşallah.gecmis olsun Allah acil şifalar versin.
-
bununla geçmiş olsun umarım istediği gibi şampiyonaya devam eder...
-
-
Beyler kol bozuk
-
Konuya espri ile yaklaşıp hatta dalga geçen arkadaşlara birşey derdim ama,,, neyse.
Adamın dizi kırılmış, biraz daha ciddi olmanız gerekmez mi acaba?
-
mavimotor adlı üyeden alıntı
gaz kolu nasıl takılı kalıyor ya. mondial mi bu, ya da kanuni?
Arkadaşıma katılıyorum.
Marka zikretmemize gerek yok ancak, bu insanlar profesyonel, kullandıkları makinlarda öyle.
Böyle bir arıza nasıl olur anlamadım.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
acil şifalar dilerım . inşallah cabuk iyıleşir bu kadar gönül vermiş ınsanın duaları var üstünde ıyı dileklerı rabbim geri cevırmez .
-
Super Moderator
Bir kez daha şaşırdım, bir kez daha hayretlerle okudum yorumları... Başarılı olunca çalıştı azmetti, en ufak şanssızlıkta nazara bağlanıyor iş... Motosiklet yarışı burada söz konusu olan, iyi anı da kötü anı da var. Böyle bahanelerin arkasına saklanmak çok daha nazar getirir işin arkasından.
Hergün bu sporu yaparken, düşen kalkan, türlü sıkıntılar yaşayan milyon tane adam var...
Profesyonel anlamda bu işi yapan Kenan gibi bir pilotun kazanması da düşmesi de işinin bir parçası bu adamın, bahaneler bulmaktan, bir şeylere bağlamaktansa gözümüzü açıp şunun bir farkına varalım artık...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler