"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ben bu inançlıyım kelamlarına biraz çakallık olarak bakıyorum...Kenanıda severim ama bu tarz beyanatların onlara ait olmadığını düşünürüm...böyle düşünmek isterim...din bezirganlığı kimseye bişey kazandırmz...işine gücüne bak...
inançlı adam zaten ortalama 200 km üzerinde giden bir deli makinasına binmez...emanet edilen canı böyle riske atmaz...demek inançlı değilsin...Allahın verdiği canla oyun oynuyorsan samimiyet tartışılır...motor kazası yapsa şehit sayılmak isterse şaşırmam...müslüman ülke için yarışıyor sonucta...
İnançlıdan korkmam...inançlıyım diyenden korkarım...
arkamı döndüğümde .ötüme pandik atabilir diye korkarım yani o bağlamda...
konuya Khutuck Fırat gelmiş...biz pılımızı pırtımızı toplayak agalar...baş ateist alimallah imanın zayıfsa senide kafalar nemelazım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Haber başlığındaki fotoğrafı neden değiştirdiniz sayın site yöneticileri?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Sorun yok.
Ben hepinizin adina mumu diktim.
Allah'in izniyle altindan kalkariz herbiseyin..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
helalolsun diyorum,bir röportajın başlığına takılıp
türkiyeyi tarihinde başarılı sporcu çıkaramadığı
bir dalda,başarıyla temsil eden bir sporcuya bunca saldırı,
alay,eleştiri sınırlarını aşan hakaret...
kenan hristiyan da olabilirdi,dinsiz de olabilirdi bu durum onun başarısına
rağmen hakaret etmeyi gerektirebilirmiydi acaba.
hem bir insanın inançlı olması niye rahatsızlık veriyor acaba.
o zaman alex'in sahaya çıkarken haç çıkarmasıda rahatsızlık
veriyor demektir arkadaşlar.
lütfen yaptığımız yorumları mantık çerçevesinde yapalım bence.
bu hakaret ettiğiniz,alay ettiğiniz arkadaş iddia dan payına düşen
800 bin tl.yi inançları gereği reddetmiş bir insandır.
inançlı olduğu için sponsor çekilmiş,böyle bir durum olamaz mı
yalan mı söylüyor acaba.hem niye bir cümleye takılıp onca konuyla
alakasız yerlere çekiyoruz anlamış değilim.demokrasi işte bu yüzden
ülkemizde tam olarak yerleşemez.çünkü demokrasi kültürü
karşıt görüşlere de tahammül kültürüdür.
ben bir insanın başarısına bakarım,hristiyan da olsa,yahudi de olsa
budistte olsa,ateist de olsa takdir etmesini bilirim.
ötekiliştirme kültürü böyla bişey olsa gerek.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Her mesajın başında kenanı taktir ettiğimizi zaten yazdık...
Amacın körükle mangala girmekse boşa kürek çekersin...
Her başarının altında inanç muhakkak vardır...
İşi başarabilme inancı....
Ama işin içine DİN girince mantıksız geliyor bana...
Kenan da işini gayet iyi yapıyor....
Dini inançları sayesinde mi?....
Hayır... Eğer öyle olsaydı şu anda üzerine yoktu bu spor dalında...
Dallandırıp budaklandırmaya gerek yok....
Bir kısım medya tarafından saçma bir amaç uğruna çekilmiş üç beş resim...
Belki kenan ın demeci bu şekilde de değildir....
Ama biz burda yazılanlarla ve basılan fotolar üzerine konuşuyoruz...
Hakarete varan bazı yazılardan kendimi tenzih ederim...
YARINKİ YARIŞINDA BAŞARILAR KENAN....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
İyi güzel de ,konu onun başarısı veya türkiye yi temsil etmesi değil ki ?
Konu sponsor bulamayınca böyle bir kelimenin arkasına saklanması.. Hiç yakışıyormu dünya
şampiyonuna, milli sporcuya.. İnançlı olup milli takımı galatasarayı temsil eden topçu çok, onlardan birisi çıkıp
beni milli takıma almıyorlar inançlı olduğum için dediler mi ?
Bir paragraf bile tutmayacak bir demeci,çok iyi manipüle etmişler haberi yazanlar..
Halbuki yazının içeriğinde tartışılması,alkışlanılması gereken çok nokta var.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Turkiye de motor sporlari kulturu olmadigindan kimse olaya ne yorum yapacagini bile bilmiyorki.
Bu bilgidiniz bir ticaret. Kenan eger basarili ise, istenileni veriyor ise, ister inancli olsun ister budist hic bir sponsor firmayi baglamaz.
Cunku o firmalar Kenan in getirdigi basaridan alacaklari hisseyi dusunurler.
Kenanin biraz gercekler ile yuzlesmesi lazim. Gecen sezon kotu bir performans sergiledi. Bu durum da dogal olarak piyasadaki avantajini etkiledi,
Sponsorlarin bu sezon Kenan ile calismak istememeleri , sezonda sansi yaver gitmeyen her motor sporcusunun basina gelen bir durum
Ama Kenanin bunu farkli bir boyuta cekmesi , sadece biz motor sporlari cahili Turk toplumunda ise yarar.
Avrupada bu haber prim yapmaz.
Bu kulture sahip ve azicik arastirmasini bilen her motor sever , direk Kenanin gecen sezon puanlarina bakarak sebebini anlar.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
hakarete varan yazılardan kendini tenzih ediyorsan da niye benim
yazıma cevap yazdın kardeş.
benim yazdığım yazıya eleştiri getirebilirsin,ama ne demek yangına
körükle gitmek açıklarmısın.saygı görmek istiyorsanız,saygı duymak
zorundasınız.ben sadece düşüncelerimi yazdım.yanlış da düşünebilirim
ama saygı duymak zorundasın.çünkü ben karşımda ki saygı hakeden
insanlara görüşlerine katılmasamda saygı duyarım.
bu arada konuya eleştirel yaklaşan,fikirlerini yazan arkadaşlara
sözüm yok.önceki yazımda da belirtiğim gibi,eleştiri sınırını aşan
yorumlarla ilgilidir eleştirilerim.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Burada bir acayiplik var. Şu an erki elinde bulunduranlar dindar geçinenler, neden Kenan'a yardım etmiyorlar ? 10 Milyarlarca dolar para geçiyor her sene ellerinden. Kenan'a verecekleri 300-500 bin mi koyacak ? Mesele para değil. Mesele başka.
1) Kendileri inançlarında samimi olmadıkları, inancı araç olarak kullandıkları için gerçekten inançlı olan Kenan'a yardım etmiyorlar.
ya da,
2) O kadar yobazlar ki Kenan kendileriden olmasına rağmen motosikleti/motosiklet sporuyla uğraşanı özümseyemiyorlar.
Yazık.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada hem konunun başlığı, hem de resmi değiştirilmiş. Yeni sezon başlıyor, Kenan'ın piste çıkmasına ramak kalmışken neden içeriği güncel olmayan böyle bir haber yapıldı (daha doğrusu abuksabuk bir kara propaganda organının kokmuş bir haberi alıntılanıyor), hadi yapıldı, neden sonradan başlık ve resim değiştiriliyor. Kenan üzerinden Türkiye'de inançlı insanlara zulüm varmış gibi propaganda yapılmaya çalışılıyor. İmamlı cemaatli bir deyim var. Bu haberi bu şekilde foruma koyan moderatör/yöneticiye forum kurallarını anımsatırım. Biz bunları konuşaduralım, 2. serbest antrenman bitti Avustralya'da, Kenan 1. takım arkadaşı da 2. oldu. Umarım Kenan buraları okumuyordur ve/veya hiçbir zaman okumaz.
2. Serbest antrenman:
http://www.worldsbk.com/latest_resul...SP&r=AUS&s=L2A
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Yazilacak cok seyi zaten yazmissiniz..
Ben herzamanki gibi gec kalmisim..
Ama Kenan in gercekten garip konusmalari var...
Gecen senede bir ceza almisti yanilmiyorsam..
"Türk oldugum icin ceza aldim" diye bir yorum yapti...
Ne alakasi var yaaaa?????
Simdide "inancli oldugum icin sponsorlar cekildi" demis
Kenan cim sen yarislarini yap kazan gerisini bosver..
Gerisi gelecektir..
Kendi kendini harcama Kenan..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
daha uc gun once kendileri diyorlardi beyefendi hazretleri..moto 2 den superbayka gecerken yok bana kotu motor verdiler yok motordan dusme dediler dusersen da sakin ama sakin aglama dediler benzini bitirme pahalli dediler firsat vermediler didiler de didiler ozamanniyni noluyodu simdi genclere ahkam kesiyor.eleman isi biliyor marka olma pesinde dediydi dersiniz memlekette motor deyince kenan sofuoglu akla gelsin istiyor bu isin birde yasliligi var yani esseee saglam kaziga baglamak bu olsa gerek.
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
kenan'a sponsorluk konusunu bu kadar sığ algılayabilmene şaşırmamak lazım ama hala şaşırabiliyorum bazen, yok canım bu kadar saçma düşünemez diyorum
neymiş efendim dindar eğilimleri olan bir hükümet inançlı bir motorcuya 300-500 bin dolar sıkmıyorsa ya inancına inanmazmış ya da motorcu sevmezmiş.
abi çok ciddiyim şu teorin patolojik vaka.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Temel Kotil'in Genel müdürü olduğu , apronda deve kesen THY Barcelona'ya Manchester'a 10 milyonlarca euro bayıldı (bayılmaya da devam ediyor) Kenan yok gözlerinde. Türkiye'de 3000-5000 kişi izliyor olabilir Kenan'ı ama o yarışarı Dünya'da milyonlarca insan izliyor. Ve Kenan Supersport'un çifte Dünya Şampiyonu. Sen uyumaya devam et.
Millete ruh hastası diye saldıracağına gözlerini aç diyecem ama vazgeçtim gerek yok.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)