Allah tamamına erdirsin.
Bu arada yok çok tipsiz, yok dini ayrı diye konuşanları kınıyorum. sana mı güzelliği, çirkinliği, dini sana ne arkadaş?
Allah tamamına erdirsin.
Bu arada yok çok tipsiz, yok dini ayrı diye konuşanları kınıyorum. sana mı güzelliği, çirkinliği, dini sana ne arkadaş?
yorumsuz.......................................... ....................
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
allah tamamına erdirsin, bi yastıkta kocasınlar.. dedikodu yapanlarıda allah bildiği gibi yapsın
Allah tamamına erdirsin. mutluluklar
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
allahım sabır ver..youtube yorumlarından farkı yok bazı yorumların...
allah mutlu mesut etsin...
Demek Kenan ülkenin en büyük motosiklet sitelerinden biri olan MT'ye girse internette gezinirken ki bu gayet muhtemel kendi ve sevgilisi hakkında yazılan hadsiz ve cahil yorumları okuyacak. Ne iyiymiş. Zaten motosiklet ve motosiklet sürücülerine deli gibi değer verilen ülkemizde ortalık dünya şampiyonu dolu. Yani sorun yok. Devam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
Ayrıca Kız da çok güzel.. Bakmasını bilene.
Şu başlığa yazılan MALca bazı yorumlar motosiklet sürücülerinin Türkiye'de neden en ufak saygı görmediğini açıklıyor.
Kenan'a mutluluklar dilerim.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Allah mutlu, mesut etsin.. (Allah bizleride düşünen bireyler olarak eylesin, DİL ve KLAVYE belasından uzak tutsun.)
Bende daha çok yapılan yorumlara takıldım.
Allah mesut bahtiyar etsin.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
allah hayırlı etsin.
bu başlıktan bile sataşacak konu bulan şahıslarada
allah akıl fikir versin.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
bi an önce evlensinler de küçük kenanlar gelsin dünyaya =) kenanda toprak razgatlıoğlu yerine kendi oğlunu hazırlasın dünya pistlerine =)
Karadeniz - Giresun.
Fotograftaki KS 001 Plakalı gıcırrrr gıcırrrr Murat 124 e bir tek ben mi takıldım ?
YOU WILL NEVER WALK ALONE
birkaç yorum yersiz olmuş. allah mesud bahtiyar ede. bizim yobazlara da akıl fikir ihsan ede.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)