Motosikletleri Farkedin Tabelası Yeniden Takıldı
-
Admin
22 Aralık 2010 tarihinde elim bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Özgür Deniz Erdoğan ve Fatma Karakaya anısına Bursa Yolu Kirazlı Köyü sapağına arkadaşlarınca dikilen tabela söktürülünce yerine yeniden takıldı.
22 Aralık 2010 günü elim bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Özgür Deniz Erdoğan ve Fatma Karakaya'nın anısına ve motosiklet kullanıcılarının trafikte fark edilmemesine dikkat çekmek adına 12 Haziran 2011 tarihinde düzenlenen etkinlikle kaza yerine dikilen tabela bilinmeyen bir nedenle söküldü veya söktürüldü.
Yaşanan bu olay merhumların tüm arkadaşlarını ve ailelerini derinden üzdü. Motosiklet kulüpleri ve dernekleri, sökülen tabelanın yerine yenisini yaptırtarak yeniden taktırdı.
Kaynak: yalovamiz.com
Reklamlar
-
bu tabeladan her yere koymak lazım...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Moderatör
Can arkadasim, en iyi dostum icin biz dikmistik o tabelayi, söktüler, yine diktik 2 gun evvel. Yine soksunler yine dikicez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
Dip not : Tabelanin yerine takilmasinda ve daha onceki anma organizasyonunda, Yalova'daki motosiklet kuluplerinin ilgi ve alakasi bulunmamakla birlikte, desteklerini esirgememislerdir. Biz en samimi iki arkadasi ve aile dostu olarak kendi imkanlarimizla gerceklestirdik. Haberi yanlis yayinlamislar.
-
keşke insanların beyinlerine de böyle bir tabela dikebilsek de motosikletlerinde trafikte bir yeri olduğunun farkına varabilseler...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Lucas adlı üyeden alıntı
Can arkadasim, en iyi dostum icin biz dikmistik o tabelayi, söktüler, yine diktik 2 gun evvel. Yine soksunler yine dikicez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
Dip not : Tabelanin yerine takilmasinda ve daha onceki anma organizasyonunda, Yalova'daki motosiklet kuluplerinin ilgi ve alakasi bulunmamakla birlikte, desteklerini esirgememislerdir. Biz en samimi iki arkadasi ve aile dostu olarak kendi imkanlarimizla gerceklestirdik. Haberi yanlis yayinlamislar.
dostum bidahakine yine sökerlerse şöyle sağlam etlice ve oldukça irice çukura beton döküp yapmak lazım gövde işini ben hallederim...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Lucas adlı üyeden alıntı
İzinsiz olduğu için belediye sökmüştür. Belediye ile diyalog kurarsanız konu ile ilgili yardımcı olabilirler.
-
aslında bunun daha ufak boyutta fosforlu stikr şeklinde yaptırsak motorun arkasına taksak nasıl durur?
-
Moderatör
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
dostum bidahakine yine sökerlerse şöyle sağlam etlice ve oldukça irice çukura beton döküp yapmak lazım gövde işini ben hallederim...
Beton doktuk abi, direk duruyor, tabelayi sokuyorlar. Tabelayi diktigimiz yer, kazanin meydana geldigi yer, ayni zamanda kamyon surucusunun calistigi santiyenin önü. Mevzuyu anlamak zor degil kisaca.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Levsy adlı üyeden alıntı
İzinsiz olduğu için belediye sökmüştür. Belediye ile diyalog kurarsanız konu ile ilgili yardımcı olabilirler.
Babasi Yalova Emniyet Muduruydu, kazadan bir kac ay once emekli olmustu. Kisaca resmi yönden herhangi bir sıkıntı yok. Herkes biliyor o tabelanin niye orada oldugunu ve kimin taktigini.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
safakk adlı üyeden alıntı
aslında bunun daha ufak boyutta fosforlu stikr şeklinde yaptırsak motorun arkasına taksak nasıl durur?
Biz organizasyonu yaparken yaptirip tum katilanlara dagitmistik. Simdi Yalova'da cogu motorda var bu stickerdan.Ama maalesef kalmadi elimizde, kalsaydi yollardim.
-
Bu Tabeladan Bizim buralara da lazım.. Arabalar Kendilerini bişi sanıyorlar
-
kaynaklayın siz de tabelayı direğe....
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
aslında bu tabelayı ehliyet kurslarında da gösterilse fena olmaz
-
Moderatör
Elektrik alabileceğimiz biryer olsaydı kaynaklayacaktık. Artık direği de sökmemize imkan olmadığı için...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
hiç haberim olmadı bu tabela olayından..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler