İstanbulpark'ta Yunus Erçelik 2011 yılının şampiyonu oldu.
Reklamlar
-
Admin
Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'nın son ayağı İstanbul Park'ta yapılırken, TMF GP'de Yunus Erçelik birinci olarak 2011 yılının şampiyonu oldu.
Yarışçılar, İstanbul Park’a gelen yarış severlere de güzel ve heyecanlı bir gün yaşatırken, yarışlar, yurtdışından ülkemize gelen yabancı pilotlar ile Türk şampiyonların kıyasıya mücadelelerine sahne oldu. Türkiye’nin önde gelen yarışlarından olan Türkiye Pist Şampiyonası’nda TMF GP’yi Yunus Erçelik kazanarak 2011 yılının şampiyonu oldu. TMF GP’de Erdal Karabulut ikinci, Barış Tok da üçüncü sırayı elde etti.
TMF 1000 A Yarışı’nda Arie Vos damalı bayrağı ilk sırada görürken, Tolga Uprak ikinci, Yunus Erçelik de üçüncü oldu.
TMF 600 A mücadelesinde ilk üç sırayı Barış Tok, Toprak Razgatlıoğlu ve Emrah Kıygan aldı.
TMF 1000 B kategorisinde ise İlhan Ercan, Semih Suna ve Ahmet Erken damalı bayrağı ilk üç sırada gören isimler oldu.
TMF 600 B’de ise Anıl Tetik, Gökhan Konşuk ve Kemal Aygün ilk üç sırayı paylaştı.
TMF 1000 B sınıfını İlhan Ercan kazanırken, Semih Suna ve Ahmet Erken podyumu paylaşan diğer yarışçılar oldu.
TMF 600 C kategorisinde ise Engin Yılmaz birinci, İbrahim Yıldız ikinci, Tanyel Kudret’de üçüncü oldu.
TMF 1000 C’de Halil Sert ilk sırayı elde ederken, günü Ömer Doğan ikinci, Sedat Sağlam’da üçüncü olarak tamamladı.
ARIE VOS İLGİDEN MEMNUN
Türkiye Pist Şampiyonası'nın son ayağına katılan Hollanda şampiyonu Arie Vos kendisine olan ilgi karşısında memnuniyetini gizlemedi. Türk yarışçılarla aynı kategoride mücadele eden Vos’a Türk motor severler büyük ilgi gösterdi. İstanbul Park gibi modern bir pistte yarışmaktan memnun olduğunu belirten Hollanda şampiyonu Arie Vos, gelecek sene tekrar Türkiye’ye geleceğini belirtti.
PRESS CUP PORTAKAL’IN
Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından basın mensuplarına yönelik yapılan PRESS CUP’ı Kanal 24 televizyonundan Mahmut Portakal kazandı. PRESS CUP’ta Beyaz TV’den Özgür Türbe İkinci, Tek Rumeli TV’den de Mustafa Demirtaş üçüncü oldu. Press Cup’ta Beyaz TV’den yarışan tek bayan gazeteci Gülsevil Dinç ve Motoron Dergisi’nden Ahmet Köseoğlu’na özel ödül verildi.
Kaynak: Motospor
Reklamlar
-
Semih sunayı kutluyorum.Çok zor şartlar altında borç harç bu işi götürmeye çalışıyor ve ben şahsen çok yakından biliyorum.Allah yar ve yardımcısı olsun.Tüm sporcu arkadaşlara hem teşekkür ediyorum hemde başarılarının devamını diliyorum.Allaha emanet olun...Daha fazla yazamayacağım van depremi tüm ülkemizi yasa boğdu....Allah ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar eylesin.
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Arie Vos 2007 Hollanda şampiyonuydu yanlış hatırlamıyorsam. Kenan gibi Ten Kate takımında yarışıyordu. Daha sonra Ten Kate Dünya Supersport'daki B takımına almıştı Vos'u ama orada pek dikiş tutturamadı ilginç bir şekilde. Yine de hiç bilmediği bir piste ilk gelişinde bizim bütün yarışçıları geçiyor adam...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Motosiklet Eğitmeni
Shrieker adlı üyeden alıntı
Arie Vos 2007 Hollanda şampiyonuydu yanlış hatırlamıyorsam. Kenan gibi Ten Kate takımında yarışıyordu. Daha sonra Ten Kate Dünya Supersport'daki B takımına almıştı Vos'u ama orada pek dikiş tutturamadı ilginç bir şekilde. Yine de hiç bilmediği bir piste ilk gelişinde bizim bütün yarışçıları geçiyor adam...
Ulem alemsin ha.
Sen dua et geçen hafta yarislar ertelendi.
Yoksa bir tane 125cc yarisçisi vardi.
125cc ile bizim binliklere nanik yapiyordu.
Hatta yaris olsaydi muhtemelen binliklerle yarisacak ve bizi rezil edecekti.
Dua edelim de yagmur yagdi, yaris iptal oldu.
Yani ben espirili takiliyorum ama bu noktalara takilmamak lazim.
Federasyon yabanci yarismaci olayinda bana göre yanlis yapiyor.
Bu tür seyler motivasyon bozar.
Bizim sampiyonlar 2.10 dönerken elin oglu gelmis 125cc ile 2.02 dönmüs Istanbulparkta
hani bu mevzular yanlis,girmeyelim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)