Türkiye Pist Şampiyonası'nın final yarışmaları İstanbul Park'ta..
Reklamlar
-
Admin
Motosiklette Türkiye Pist Şampiyonası'nın final yarışmaları hafta sonu İstanbul Park'ta yapılacak. Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Pist Şampiyonası'nın 6. ve son ayağı 16 Ekim pazar günü koşulacak. Şampiyonada yarışmalar 1000 cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C) ve 125 cc SP kategorilerinde gerçekleştirilecek.
Ayrıca şampiyonada 14 tur üzerinden koşulacak Federasyon Kupası ile Press Cup yarışmaları da yapılacak.
Öte yandan, şampiyonaya yabancı yarışçılar da katılacak. İstanbul Park'ta yarışacak yabancı pilotlar ''en iyi tur zamanı'' için piste çıkacaklar.
Kaynak: Ajansspor
Reklamlar
-
bu çok güzel bir etkinlik olabilir,yeni bir topik açıp avrupa yakası ve anadolu yakası için buluşma noktaları tayin edilip hepbirlikte teker çevrilir istanbulpark'a dogru.....tabi giriş için biletler ne kadardır ve rahatça temin edilebilir mi araştırmak ta gerekli kanımca
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
5. ayağına gitmişdim geçen ay bu sefer gidermiyim belli değil
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
ya izlemek için gitsek bilet parası falan almazlar demi sonuçta zaten izleyecek pek fazla kişi olacağını zannetmiyorum
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
Veee Orda Olucam Cuma Günü Ordayız Test Sürüşlerinde Tanısmak isterim Hepinizle 600cc C kategorisinde yarısıcaz
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
BİLET KONUSUNDA BILGISI OLAN ARKADAŞ VARSA LÜTFEN YAZSIN
-
Yarışcılar Olarak bize davetiye verilicek denildi bakalim verilirse forumdan ulasırım sizlere.
-
Yarışları izlemek şimdiye kadar yapılan diğer yarışlar gibi;
Ücretsiz, bedava, beleş, free
-
kujumax adlı üyeden alıntı
Veee Orda Olucam
Cuma Günü Ordayız Test Sürüşlerinde Tanısmak isterim Hepinizle 600cc C kategorisinde yarısıcaz
başarılar dilerim buluşmak dileğiyle
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
Son iki yarıştır yarıştığım 600 C kategorisinde final yarışında yokum.Belki bi ihtimal izleyici olarak katılırım.
-
Arkadaşlar bilet konusunu kafanıza takmayın ben iki yarışa gittim, birinde biletim vardı ama hiç gerek yoktu inanın. Bilet sorun olmaz zaten fazla gelen yok. Hatta konu komşunuzu arkadaşlarınızı alın gidin çok zevkli oluyor.
-
slm herkese giriş ücretsiz olmalı gecen yarışlada ücret yoktu buda öyle olmalı üskatan izlemek daha zevkli inşallah bende ordayım
-
Giriş Ücretli Degil Die Bilgi Verildi. Sabah 11.00'de yarış var
-
arkadaşlar ben bakırköyde oturuyorum bakırköyden nasıl gidebilirim istanbul park a lütfen bilgi verin şimdiden teşekkürler..
-
23.10.2011 tarihine ertelendi.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
ennginn adlı üyeden alıntı
23.10.2011 tarihine ertelendi.
Gittik ve geri döndük Bizim gibi gelip geri dönenler vardı.
-
23 ekim pazar daha güzel yarış olacak, bende iki gün yağmurda antrenman yapıp geri dönenlerdenim )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler