Motosiklet Federasyonundan yarışçılara BMW S1000R
-
Admin
Türkiye Motosiklet Federasyonu başarılı yarışçıları BMWS1000RR ile ödüllendirdi.
2011 yılı itibariyle uluslararası arenalarda başarı arayan Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) motosiklet spor ve sporcularını desteklemeye devam ediyor.
TMF, Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 1000 cc A grubunun başarılı yarışçıları Yunus Erçelik, Erdal Karabulut ve Tolga Uprak'ı BMW S1000RR ile ödüllendirdi. Yurt dışından alınan 2010 model BMW S1000RR motosikletler, Almanya'da bulunan Alpha Technik'te yarışlar için hazırlanarak modifiye edildi. Yarışçılarımızın yeni motosikletler ile yabancı rakipleriyle eşit güçte-rekabetçi mücadeleler ortaya koyması bekleniyor.
Kaynak: Motoron
Reklamlar
-
Gazına dokundunmu uçar bunlaaaa beeyaa
-
-
TMF helal olsun diyorum yeni yonetim bu isi kivirdi bence, yeni sporcularimiza motorlari hayirli olsun. TMF ayrica tebrik ediyorum
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Motosiklet Eğitmeni
BAri motosikletlerin resimlerini de asalim.
Temsili resimli bir topicimiz olmasin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Normal iken bile iştah kabartıyorlar. Elden geçmişlerya bir içim su olmuştur makinalar...
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
-
şu başlığı düzeltsek çok iyi olucaktı
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Ben gönülden yarışçıyım, daha eve gidip Moto2-Japonya ve Stock1000-MagnyCours yarışlarını izliycem. O kadar yarışçıyım yani. Bana da BMW... !!!
-
Tebrik ediyorum Bekir Yunus Uçar dostumuza...şimdi TMF nin bildiğim kadarıyla 2012 bütçesi 7.5 trilyon...e bu para işte bu şekilde harcanır...işin hakkını veren başkana selam olsun...
Bu uygulamada Süleyman Memnun'a kapak olsun...sanki Zimbabwenin motosiklet federasyon başkanı gibiydi zalimdi...bencildi...kafası pek basmazdı bu işlere idareciliğe...bikere konuşmayı sevmezdi..iletişimi yoktu...kendi iç dünyasında yaşardı...burnundan kıl aldırmazdı...ona kapak olsun o ders alsın bu işlerin nasıl yapıldığını öğrensin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
yakışır başkanıma boyle guzel haberleri artık çok duyucaz gibi geliyor aman nazar degmesın
tebrikler tmf
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
tmf iyi güzel yapıyorsun da bu abilerimizin maddi durumu zaten iyi. sen önce 0km motosiklette ötvyi ve kdvyi düşürttür... ondan sonra halkı bilinçlendir... ondan sonra promosyon yap.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Tebrik ediyorum Bekir Yunus Uçar dostumuza...şimdi TMF nin bildiğim kadarıyla 2012 bütçesi 7.5 trilyon...e bu para işte bu şekilde harcanır...işin hakkını veren başkana selam olsun...
Bu uygulamada Süleyman Memnun'a kapak olsun...sanki Zimbabwenin motosiklet federasyon başkanı gibiydi zalimdi...bencildi...kafası pek basmazdı bu işlere idareciliğe...bikere konuşmayı sevmezdi..iletişimi yoktu...kendi iç dünyasında yaşardı...burnundan kıl aldırmazdı...ona kapak olsun o ders alsın bu işlerin nasıl yapıldığını öğrensin...
Serengeti aradan çık kardeşim ortalığı niye karıştırıyorsun ki ..Ne güzel alışmışlardı para alıp vermemeye....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
-
Motosiklet Eğitmeni
ozgurakman adlı üyeden alıntı
tmf iyi güzel yapıyorsun da bu abilerimizin maddi durumu zaten iyi. sen önce 0km motosiklette ötvyi ve kdvyi düşürttür... ondan sonra halkı bilinçlendir... ondan sonra promosyon yap.
O yapildi zaten.
Ötv yi bilmiyorum ama Kdv kaldirildi diye aklimda kalmis.
Ya da tam tersi.
Birisi kaldirildi ya da çok düsürüldü kisaca.
Ama halki bilinçlendirme konusu ne onu anlamadim?
Neye karsi bilinçlenecek halk?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Bence öncelik bu sporda parlayan gençlere bu destekler verilerek ülkemizi temsil edecek çalışmalara imza atmaları....
-
Yarışacak milli sporcularımıza yarışacak araçlar tahsis edilmesi önceliğin nereye verildiğinin bir göstergesi olamaz. Bu normal olarak yapılması gereken bir şeydir. TMF'nin daha ne plan ve projeleri olduğunu ve ne tür uygulama çalışmalarına imza atacağını çoğumuz henüz bilmiyoruz.
Birşeye yönelmeleri diğerlerini unuttukları anlamına gelmez. Bazı şeyler sırayla bazı şeyler de eş zamanlı olarak gerçekleştirilebilir.
-
EVET...
BENDEN CHAPURDAN BU MOTORA GEÇMEK İSTİYORUM.
-
maddi durumu iyi dediğin heriflerin arasındayım hergün. yarında yarış var istiyosan gel. lastiğe parası yetmeyip pistte kaza yapıp kolunu bacağını kıran insanlar varken, tmf gitsin yunusa motor versin
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
fazla sıkıştırmasalar barii
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler