Stoner Yanına Yaklaştırmıyor
Reklamlar
-
Aragon da koşulan sezonun 14. yarışını şampiyona lideri Casey Stoner kazandı.
Bir önceki yarışta üçüncü gelerek üç maçlık galibiyet serisine ara veren Avustralyalı pilot, 42:17.427 lik derecesiyle bitişi en önde geçerken, takım arkadaşı Dani Pedrosa 8.162 saniye arkadan yarışı ikinci sırada tamamladı.
Stoner ın şampiyonluktaki en büyük rakibi Jorge Lorenzo ise üçüncü gelerek podyumu tamamladı.
Bu sonuçla bu sezonki sekizinci zaferini elde eden Stoner, puanını 284 e çıkartarak Jorge Lorenzo ile arasındaki farkı 44 puana yükseltti. Sezonun sondan sondan dördüncü yarışı 2 Ekim de Japonya da koşulacak.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
yürü be kocum kim tutar senide bindiğin özel geliştirilmiş tecnolojı değilde standart süpersporlar olsaydı honda 1000rr la böyle bir dereceyi elde etmek imkansıza yakın olurdu
-
iyi de zaten standart motorla yarışan herhangi bir takım yada marka var mı ki ?
-iyi takım,iyi pilot !
-
kamsea adlı üyeden alıntı
iyi de zaten standart motorla yarışan herhangi bir takım yada marka var mı ki ?
-iyi takım,iyi pilot !
Çok mantıklı...
-
repsol hondalar herzaman hızlı oldular, hatırlarsanız rossi nin yarıştğı zamanlarda repsol herzaman lider oldu, hatta max biaggi ozamanlardan olan kızgınlığından ayrıldı gp den. yamaha uzun zaman iyileştirmeler sonucu bir yere geldi, ama repsol halen en hızlısı, stoner ve diğerleride ekmeklerini yiyorlar işte
-
Bence stonerı ayırt etmek lazım adam su an rossının dahi kullanamadığı ducati ile dünya şampiyonu olduğuna göre repsol honda da uçması çok normal ben stonerın gerçekten çok yetenekli oldugunu düşünüyorum çünkü bir kere muhteşem bir stili var motoru kullanırken su üzerinde kayarmışcasına stabil ve de akıcı kullanıyor.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
Bu Mator bende olucak varya..
Kralini tanimam..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
remzi_39 adlı üyeden alıntı
Bu Mator bende olucak varya..
Kralini tanimam..
:D:D:D
O para bende olucak asil, kimse gecemez beni.
-
halilertan adlı üyeden alıntı
repsol hondalar herzaman hızlı oldular, hatırlarsanız rossi nin yarıştğı zamanlarda repsol herzaman lider oldu, hatta max biaggi ozamanlardan olan kızgınlığından ayrıldı gp den. yamaha uzun zaman iyileştirmeler sonucu bir yere geldi, ama repsol halen en hızlısı, stoner ve diğerleride ekmeklerini yiyorlar işte
Kendisiyle görüştün mü, yoksa buradan aklını mı okudun? Ne kızgınlığı bu anlamadım ben? Tee ne zamandan kalan kızgınlığından(varsa tabi...) dolayı adam 2007 de MotoGP den mi ayrıldı yani?...
Yarışları pembe dizi tarzında izlemek hiç aklıma gelmemişti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)