Pistlerin Genç Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu İlgi Bekliyor
Reklamlar
-
Admin
Antalya’nın Alanya İlçesi’nde küçük yaşına rağmen motosiklet sporunda birçok başarı elde eden 15 yaşındaki Toprak Razgatlıoğlu, 600 cc A sınıfında yarıştığı Türkiye Pist Şampiyonası’nın 5′inci ayağında 1′inci oldu.
Antalya’nın Alanya İlçesi’nde küçük yaşına rağmen motosiklet sporunda birçok başarı elde eden 15 yaşındaki Toprak Razgatlıoğlu, 600 cc A sınıfında yarıştığı Türkiye Pist Şampiyonası’nın 5′inci ayağında 1′inci oldu. Hedefinin Kenan Sofuoğlu gibi Moto GP’de yarışarak Türkiye’yi temsil etmek olduğunu belirten Razgatlıoğlu, “Kimseden destek görmemek beni üzüyor. Yaşadığım şehrin yetkililerinden para değil, ilgi bekliyorum” dedi.
‘Tek teker Arif’ olarak bilinen motosiklet akrobatı Arif Razgatlıoğlu’nun oğlu Toprak Razgatlıoğlu, küçük yaşına rağmen motosiklet sporunda başarıdan başarıya koşuyor. Katıldığı hemen hemen her yarıştan dereceyle dönen Toprak Razgatlıoğlu, 3- 4 Eylül tarihlerinde İstanbul Park’ta düzenlenen Türkiye Pist Şampiyonası’nın 5′inci ayak yarışında, 600 cc A sınıfında 18. 57. 301′lik derecesiyle 1′inci oldu.
Gösterdiği performansla izleyici ve motosiklet otoriterlerinden tam not alan Razgatlıoğlu, seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Yarışamada Barış Tok 18. 57. 599′luk derecesiyle 2′nci, Emrah Kıygan ise 19. 23. 349′luk derecesiyle 3′üncü oldu.
‘İLGİ BEKLİYORUM’
Yurt dışında girdiği yarışlardan iyi derecelerle ülkesine döndüğünü belirten Toprak Razgatlıoğlu, hedefinin Moto GP’de yarışmak ve Kenan Sofuoğlu gibi Türkiye’yi temsil etmek olduğunu söyledi. Kendisinde yaşça büyük rakiplerinin yarışmalarda derece elde ettikten sonra yaşadıkları şehirlerde şampiyon gibi karşılandıklarını kaydeden Razgatlıoğlu, “Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen yarışlarda ’07′ motor ve sırt numarası ile yarışarak Antalya’yı ve Alanya’yı temsil ediyorum. Ancak kupayla döndüğümde Alanya’da yakın arkadaş çevrem dışında beni tebrik eden bile olmuyor. Şu anda 15 yaşındayım ve dünya çapında en iyi isimlerle piste çıkıyorum. Ancak kimseden destek görememek beni üzüyor. Ben yaşadığım şehrin yetkililerinden para değil, ilgi bekliyorum” diye konuştu.
Kaynak: haberler.com
Reklamlar
-
yamaha r6 kupasına katılmıştı yanlış hatırlamayosam oradaki derecesini bilemiyorum tabide yaşına göre inanılmaz bir yetenek
ee babası bikere motorcuların bası yetenek genlerinde var cocun
insallah motogp de yarışırda gururla izleriz
-
Toprak çok iyi bir genç ve motorcu yakından tanıyorum.....Alayını paketliyor ve paketleyecekte.....Allah yar ve yardımcısı olsun....
http://www.youtube.com/watch?v=T6c6uJvgwSw
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
videodaki yer okul bahcesi diğer çocuklar bahcede top mop oynamayı düşünürken toprak motorla sov yapmayı düşünüyo:p
-
http://www.youtube.com/watch?v=QL2QZ...eature=related
arif abiyede hürmetler...
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:32 ----------
motorcu48 adlı üyeden alıntı
videodaki yer okul bahcesi diğer çocuklar bahcede top mop oynamayı düşünürken toprak motorla sov yapmayı düşünüyo:p
motorla top gibi oynuyo daha ne olsun......maşallah gurur duyuyoruzzzzzzzzz...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler