Kenan Sofuoğlu Indianapolis 'de kaza geçirdi
Reklamlar
-
27 Ağustos 2011, 02:41
Admin
Kenan Sofuoğlu Amerikadaki Indianapolis Moto2 yarışının antreman seansında malesef ciddi bir kaza geçirdi. Sağ ayağında kırık şüpesiyle hastaneye kaldırılan şampiyon pilotumuz Kenan Sofuoğlu'nun ameliyat olabileceği açıklandı.
Sporcumuza geçmiş olsun diyoruz. Umarım en kısa zamanda iyileşir.
Pistin son virajın highside sonucu Kenan'ın geçirdiği kaza.
Reklamlar
-
27 Ağustos 2011, 02:45
tamda istediği takımla anlaşma yolunda şanssız bir kaza geçmiş olsun :(
İkincilik kaybedenler içindir...
-
27 Ağustos 2011, 02:48
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur...
-
27 Ağustos 2011, 02:50
BİR İNSAN BU KADAR TALİHSİZ OLUR YA GÖZ VAR BUNDA GÖZ... GEÇMİŞ OLSUN
Yaratan rabbinin ismi ile oku!
-
27 Ağustos 2011, 04:11
Çok geçmiş olsun ne diyim yaşamadığı zorluk kalmadı yahu buda insan bununda yüzü gulmeli artik umarım kısa sürede toplar ,bu kaza türüne anlam veremiyorum bide antreman turunda cokmu zorladiki bu olay oldu highside i anlamış değilim arka teker nasıl bu kararsizliga giriyor hep limitlerde kullanırken her zaman olmuyorda neden bole ara sıra pilotlar bunu yaşıyor yoksa bir anlık hatadanmi ?
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
27 Ağustos 2011, 04:17
Şu mübarek kadir gecesi hürmetine Rabbim acil şifalar versin
-
27 Ağustos 2011, 04:35
adam bu katogoriye geçti geçeli yüzü gülmedi gitti acil şifalar diliyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
27 Ağustos 2011, 05:49
Acil şifalar diliyorum Kenan'a.
Daha önce de hem el bileğinde hem ayak bileğinde kırıklar olmuştu. Hepsinden güçlenerek dönmeyi başardı. Umarım bunu da en kısa sürede atlatır. Yine de bir sporcunun moral ve güveni açısından çok zor tabii ki. İyileşme sürecinde en iyi şekilde destek olmamız icap eder Kenan'a.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
27 Ağustos 2011, 05:58
hiç iyi olmadı şimdi bu kaza ya
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
27 Ağustos 2011, 06:07
Bu sporun içinde olan şeyler. Rossi bile bacağını kırdı, ondan 1-2 ay önce omzunu kırmıştı. Lorenzo elini kırdı. Stoner'ın taa 125 cc'de yarışırken kırdığı eli seneler sonra Ducati'de MotoGp'de yarışırken sıkıntı vermeye başladı. Pedrosa kaç kere neresini kırdı sayamadım Ki bu sporun en iyileri bu adamlar...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
27 Ağustos 2011, 08:50
geçmiş olsun kenan allahtan acil şifalar dilerim..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
27 Ağustos 2011, 09:48
Geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten.
----------------
Dünya çapındaki organizasyonlarda yarışmalara katılacak kişinin o kültüre yakın birisi olması lazım bence.Podyuma çıkınca şampanya patlatıp lıkır lıkır içen, kızlarla eğlenen birisini görmek istiyorum ben. Artık oralara ikinci bir kişinin mutlaka gitmesi lazım.Tercihen de İzmir'li olsun. Bu işin dinle imanla alakası olsaydı çıktığı her yarışı Kenan'ın kazanması lazımdı.Demek ki yok alakası.
-
27 Ağustos 2011, 12:39
nazar değdi şerefsizim .allah şifa versin ...
-
27 Ağustos 2011, 12:39
jawa adlı üyeden alıntı
----------------
Dünya çapındaki organizasyonlarda yarışmalara katılacak kişinin o kültüre yakın birisi olması lazım bence.Podyuma çıkınca şampanya patlatıp lıkır lıkır içen, kızlarla eğlenen birisini görmek istiyorum ben. Artık oralara ikinci bir kişinin mutlaka gitmesi lazım.Tercihen de İzmir'li olsun. Bu işin dinle imanla alakası olsaydı çıktığı her yarışı Kenan'ın kazanması lazımdı.Demek ki yok alakası.
gelecek tepkilere hazırlıklı ol ,Bu durum kişinin kendi tercihidir,ayrıca herkez aynı şeyi yapıyor zaten, bırak biriside böyle olsun
-
27 Ağustos 2011, 13:52
-
27 Ağustos 2011, 14:06
jawa adlı üyeden alıntı
----------------
Mesela kim olsun?.... Varmı öyle düşündüğün bir isim?.... Ortaya laf atmakla kalmasın mesajın ;)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
27 Ağustos 2011, 14:30
büyü geçmiş olsun,
umuyorum ciddi bir sıkıntı olmaz.
o değil de,
bir motosiklet yarışında motosiklet ile kaza yapan dünyaca tanınmış bir sürücünün yaptığı kaza neden "göz", "nazar" gibi batıl inançlara bağlanır anlayamam, anlayamadım, anlayamayacağım ...
derin çelişkiler içerisindeyim, öldürecek beni bu paradoks ...
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
27 Ağustos 2011, 15:07
The Dude adlı üyeden alıntı
büyü geçmiş olsun,
umuyorum ciddi bir sıkıntı olmaz.
o değil de,
bir motosiklet yarışında motosiklet ile kaza yapan dünyaca tanınmış bir sürücünün yaptığı kaza neden "göz", "nazar" gibi batıl inançlara bağlanır anlayamam, anlayamadım, anlayamayacağım ...
derin çelişkiler içerisindeyim, öldürecek beni bu paradoks ...
Lafın gelişi öyle gidişi talihsizlik tabiki ne olcak
Yaratan rabbinin ismi ile oku!
-
27 Ağustos 2011, 15:07
geçmiş olsun kenanım. Allah acil şifalar versin... Allah beterinden korusun seni ve cümlemizi...
-
27 Ağustos 2011, 15:14
Motosiklet Eğitmeni
En az iki ay yok.
Sag ayak iki yerden kirilmis, sol dizinde de agri varmis.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler