Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çek Cumhuriyeti'nde zafere Casey Stoner uzandı

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

Çek Cumhuriyeti'ndeki Moto GP heyecanında zafer Casey Stoner'ın oldu. Moto GP'de heyecan Çek Cumhuriyeti'nde devam etti. Moto GP'de şampiyona lideri Casey Stoner zaferi elde etti.

Moto GP'de Dani Pedrosa bu sezon ilk kez bir yarışa pol pozisyonda başladı. İlk turda liderliği Jorge Lorenzo'ya kaptıran Pedrosa, ikinci turda yeniden ilk sıraya yükseldi. Ancak Pedrosa için iyi geçen hafta sonu 3. turda son buldu. İspanyol sürücü kaza yaparak yarış dışı kaldı.

3. turda liderliği ele geçiren şampiyona lideri Casey Stoner yarış sonuna kadar yanına kimseyi yaklaştırmadı ve bu sezonki 6. zaferine ulaştı. Yarışta 2. sırayı Andrea Davizioso alırken, 3. olan Marco Simoncelli kariyerinde ilk defa podyuma çıktı. Şampiyonada 2. sırada yer alan Jorge Lorenzo yarışı 4. sırada bitirerek lider Stoner'ın 32 puan gerisine düştü.

Kaynak: NTVSpor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Ducatiden sonra Stoner icin Honda cocuk oyuncagi oldu. Rossi Ducatiyi cozene kadar bu sene Stoner dunya kupasini alir.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Rossi için bu sene zaten geride kaldı ama seneye de ben çok umutlu değilim. Stoner bu hafta sonu çok iyiydi gerçekten...

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    honda sokaklarda eziliyor süpersportta pislerde ise canavar kesiliyor:D
    Mustafa Kemal Atatürk

bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Ben Honda dan 2012 de çok şey bekliyorum.
    Albert EİNSTEİN derki;
    Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    start güzeldi 3 hondayıda ilk sıralarda görüyorduk ki D. Pedrosa düşmeseydi daha hareketli geçebilir gibiydi..
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Yine ilk üç honda çünkü simoncellinin makine de hondanın uydu takımlarından diye biliyorum.
    Albert EİNSTEİN derki;
    Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı bboy_iced adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine ilk üç honda çünkü simoncellinin makine de hondanın uydu takımlarından diye biliyorum.
    Simoncelli'nin hondası uydu takımından öte, fabrika takımındakiler ile bire bir aynı ve fabrika desteği de Repsolun 3 pilotundan farksız. Özel bir anlaşma sonrası böyle bir motor ile yarışıyor bu sene. Yani takım arkadaşı Aoyama ile aynı şartlara değil, Dovizioso, Pedrosa ve Stoner ile aynı şartlara sahip şuan kendisi. Sadece üstündeki renk farklı...
    #sürenadam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)