Kenan Sofuoğlu Bu Sefer 4 Teker ile Yarışacak.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2011, 12:46
Admin
Dünya Supersport Şampiyonu milli sporcu Kenan Sofuoğlu, motosikletten sonra, rallici Volkan Işık tarafından özel üretilen otomobil Volkicar ile V1 yarışmasına katılarak 4 tekerli araçlardaki hız tutkusunu giderecek.
Bu yıl Moto GP'nin bir alt dalı olan Moto2'de yarışan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Moto GP'de yarışmaların ara döneminde bulunduklarını ve dinlendiğini söyledi.
Volkan Işık'ın projelendirip geliştirerek, üretimini yaptığı Volkicar ile 6 Ağustos Cumartesi günü İstanbul'da otomobil yarışmalarına katılacağını anlatan Sofuoğlu, ''Geçen hafta antrenman yaptım ve otomobille de yarışabileceğimi gördüm. Çok güzel ve eğlenceli oluyor'' dedi.
''Benim için yarış, yarıştır. Ayrım gözetmem'' diyen milli motosikletçi, ''Yarışma için motosiklet ya da otomobil fark etmez. Bende hız tutkusu var. Otomobildeki hız tutkumu bu yarışmayla gidermek istiyorum. Daha önce otomobil yarışmasına hiç katılmadım. Yaklaşık 2-3 yıldır otomobil yarışmasına katılmayı planlıyordum. Böyle bir yarışma varken, değişiklik olsun diye katılıyorum'' diye konuştu.
Volkicar, rallici Volkan Işık tarafından geliştirilerek özel üretilen farklı bir yarışma otomobili olma özelliği taşıyor. Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) kurallarına uygun hazırlanan Volkicar, 1251 cc'lik motora sahip. 5 ileri ve elektrikli geri vitesli şanzımanı bulunan Volkicar'da şasi, süspansiyon, gövde ve jant gibi bölümler özel tasarımları barındırıyor.
Kaynak: NTVspor
Reklamlar
-
05 Ağustos 2011, 13:42
Teknik açıdan motosiklet yarışlarına faydası olacak ise olur derim yoksa gereksiz risk almak bence,gerçi kenan kardeşimiz daha iyisini bilir....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
06 Ağustos 2011, 03:32
Muhtemelen yarış sezonu kapandığından yarış sözleşmeleri de (eğer var ise) düşüyordur yoksa kimse yarış sezonunda bir yarışçısının otomobil ile biryerini kırmasını istemez... Eh ne demeli , kolay gelsin. Volkicar da garip bir alet , colin mcrae'den özenilmiş gibi...
-
08 Ağustos 2011, 18:11
Volki car seri üretime geçsin. :D
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
08 Ağustos 2011, 18:29
Kenan 1. olmuş
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
11 Ağustos 2011, 01:15
Ben bu volkicar ı fiat fiorinoya benzetiyorum sizce de benzemiyor mu
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
13 Ağustos 2011, 16:13
az önce izledim tv de..güzeldi..bunlara katılma şansımız olsa keşke bizim de...
-
13 Ağustos 2011, 16:41
Ben de izledim televizyonda.Volkan ışığın kendi geliştirdiği araç diyor da bu bildiğimiz Fiorino.
Herkes araba kullanabilir, Kenan motordan vazgeçmemeli bence...
-
13 Ağustos 2011, 19:17
Volkan ışığın bir halt yaptığı falan yok. Bu kadar nasıl abartıldı hayretle izliyorum. Fiorino kalıbına dök fiberi. Motosiklet motorunu al koy üstüne. Sonra milyon dolar harcandı falan diye çık televizyonlara. Terbiyesizliğin daniskası. Yurt dışında insanlar evinin garajında kendi araçlarını imal ediyor. Yahu onu geçtim sitemizden İrfan kardeşimiz dahi kendi aracını yapabilmişken adı PROFESYONEL olan böyle birinin para aklama çalışmalarına alet olması ayıp.
-
19 Ağustos 2011, 04:12
1 araba çok hafif
2 kupası tek parça
3 bunun denildiği kadar ucuza satacaklarını hiç sanmıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler