Valentino’nun performansı beni biraz şaşırttı.
Reklamlar
-
04 Ağustos 2011, 11:34
Admin
Ducati, 2011’de oldukça başarısız bir sezon geçiren Valentino Rossi’nin sponsorlarının desteğini çekeceğine dair iddiaları yalanladı.
Bu sezon 10 yarışta yalnızca bir kez podyuma çıkma başarısı gösteren motosikletin İtalyan kahramanı Rossi hakkında çıkan spekülasyonlara takımı Ducati nokta koydu.
2003’ten bu yana takımın sponsorlarından biri olan tütün devi Philip Morris’in Ducati’nin aldığı kötü sonuçlar üzerine desteğini çekeceği iddialarını yalanlayan Alessandro Cicognani şunları söyledi:
“Ducati gibi bir takımın aldığı bu sonuçlar elbette motosiklete gönülverenleri tatmin etmiyor. Ancak sponsporlarımız ve işbirlikçilerimiz bizi gerçekten destekliyor. Sürücülerimiz Valentino Rossi Ve Nicky Hayden’in çok çalıştığını biliyorlar ve bu problemleri aşacağımıza inanıyorlar.”
Bu sezon yeni motoruyla inanılmaz kötü sonuçlara imza atan Rossi, dört yarışta liderin 30 saniye gerisinde yer alırken, Silverstone’da inanılmaz kötü bir dereceye imza atmıştı.
Motorcyle News’a konuşan Cicognani, “Valentino’nun performansı beni biraz şaşırttı. Aslında ondan biraz daha ön sıralarda yer almasını ve podyuma daha çok çıkmasını beklerdim” dedi.
Kaynak: Eurosport
Reklamlar
-
04 Ağustos 2011, 12:55
Hadi bakalım... Bu sene gitti, seneye nasıl olacak? Başarısızlığa ne Rossinin ne de Ducatinin daha fazla tahammülü kalmadı bence...
-
04 Ağustos 2011, 12:59
alışıyor daha.. ama alıştıktan sonra ortalık yine sallanacak... doktor geri dönecek....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
05 Ağustos 2011, 05:01
Stoner geçen sene 2 yarış kazandı Ducati'yle. Rossi geldi süremedi o motoru, herşeyini değiştirdiler gene tık yok. Rossi kariyeri açısından hiç de akıllıaca bir hamle yapmadı Ducati'ye geçerek. Bu sene yarış kazanması zor, seneye de çok fazla bir ilerleme kaydedebileceklerini sanmıyorum...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
14 Ağustos 2011, 17:16
az önce izledim yarışları ve tek kelime ile hayal kırıklığına uğradım...zamanının efsaneleri Hayden ve Rossi yi bu halde görmek gerçekten kötü hissettirdi...neden böyle oldu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)