Portekiz Grand Prix'inde Kenan Yarış Dışı Kaldı
Reklamlar
-
Admin
Portekiz Estoril pistinde yapılan bu sezonun üçüncü Moto2 yarışını Stefan BRADL kazandı. Yarışa sekizinci sırada başlayan Kenan Sofuoğlu iyi bir start alarak yarışın başlarında ikinciliğe kadar yükseldi fakat Kenan Sofuoğlu bitime 9 tur kala 5. sıradayken kaza yapıp yarış dışı kaldı. Yarışa 16. sırada başlayan Andrea Iannone ise liderliğe kadar yükselmesine karşın kaza yaparak yarışı 13. sırada tamamlaya bildi.
Yarış Sonucu Podyum Sıralaması
1 Stefan BRADL GER Viessmann Kiefer Racing Kalex
2 Julian SIMON SPA Mapfre Aspar Team Moto2 Suter
3 Yuki TAKAHASHI JPN Gresini Racing Moto2
Reklamlar
-
Çok iyiydi Kenan, 2.liğe kadar yükseldi, 1.nin arkasına yapıştı ama sonra motosikletinin performansı acayip düştü, tekrar 5.liğe gerilediğinde yarış dışı kaldı...
Bu arada belirmeden edemeyeceğim, Iannone'ye çok yazık oldu...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
hakkaten kenanın geriye düşmesinin nedeni neymiş ? bir açıklama yapıldımı ? bende heyecandan duramıyodum bile televizyonun karşısında.. tam bu yarış gösterecek kendini demiştim ama sanırım teknik problemden dolayı geriye düştü :(
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
sezginkalkan adlı üyeden alıntı
hakkaten kenanın geriye düşmesinin nedeni neymiş ? bir açıklama yapıldımı ? bende heyecandan duramıyodum bile televizyonun karşısında.. tam bu yarış gösterecek kendini demiştim ama sanırım teknik problemden dolayı geriye düştü :(
Bence yine de kendini gösterdi, takım arkadaşından çok daha formundaydı ama yarışı tamamlayamadı, takım arkadaşı 4. oldu... Bradl "noluyor ulen bu arkamdaki kim?" derken tur zamanları birden tepetaklak oldu Kenan'ın
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Kenan toprağım, inşallah önümüzdeki yarışta tekrar önlerdesin. Şansızlık diyiyorum üzülerek. Selamlar Adapazarına.
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
Bence hiç üzülmemek gerek aksine ben çok mutlu oldum Kenan şartlar uygun olduğunda gerçekten muhteşem işler yapıyor.Motosikletten yana da dikiş tutturabilirse Moto2 hikaye olur
-
Geçmiş olsun diyorum kendisine ve sonraki yarışlar içim başarılar...
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
-
Kenan'ın performansı düşmüştü zaten, ama gerçekten Lannone'ye üzüldüm . adam çok güzel yarış çıkardı ama o da düştü .
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
-
selam arkadaşlar
pazar günü ntv spor ve ntv baktım yarış gözükmüyordu yoksa bunuda mı d-smart aldı veya başka kanalda nereden seyredıcez? veya ınternetten seyrede bılecegımız özetini flan varmı biryer
şimdiden tşk ederimm
-
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler