Kenan Sofuoğlu’nun Yarışı NTVSpor’da
Reklamlar
-
Bu sene Moto2′de yarışacak olan Türk sürücü Kenan Sofuoğlu’nun yarışı NTVSpor’dan canlı yayınlanacak.
Geçen senenin son yarışlarında Moto2′de etkileyici performanslar ortaya koyarak spor çevresini şaşırtan Kenan Sofuoğlu, bu sezon ilk yarış Katar’da antrenmalara çıktı.
Türk sürücünün Katar’da Pazar günü koşulacak yarışı 19:15′te NTVSpor’da canlı olarak yayımlanacak.
Moto2 yarışının ardından kanal, saat 21:00′da MotoGP Katar yarışını canlı olarak sunacak.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
Yariş 19.15'te mi yoksa 21.00'de mi?Orada bi karışıklık olmuş.Ben anlıyamadım.Hem bu NTV sporu şifresiz izleyebiliyo muyuz?Normal uydu kanalları arasında var mı?Pek televizyonla aram olmadığı için bilmiyorum.
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Türk sürücünün Katar’da Pazar günü koşulacak yarışı 19:15′te NTVSpor’da canlı olarak yayımlanacak.
Moto2 yarışının ardından kanal, saat 21:00′da MotoGP Katar yarışını canlı olarak sunacak.
AmonRA34 adlı üyeden alıntı
Yariş 19.15'te mi yoksa 21.00'de mi?Orada bi karışıklık olmuş.Ben anlıyamadım.Hem bu NTV sporu şifresiz izleyebiliyo muyuz?Normal uydu kanalları arasında var mı?Pek televizyonla aram olmadığı için bilmiyorum.
Kenan Moto2'de yarışıyor. Moto2 yarışı bittikten sonra MotoGP yayınlanacak. Doğal olarak Kenan 19:15'teki yarışta olacak
NTV Spor şifresiz izlenebiliyor.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
MotoGP yarışını aynı anda "HDen" kanalından "HD" kalitesiyle de izleyebilirsiniz.
-
dreamdark adlı üyeden alıntı
MotoGP yarışını aynı anda "HDen" kanalından "HD" kalitesiyle de izleyebilirsiniz.
Evde fullhd LCD televizyon var ama bi türlü HD alıcı alamadım.Dsmart falan kampanyaları var ama kafam çok karışık.Ayda 12 TL'ye cihazı veriyolarmış galiba.HD kanalları izlemek için hangi paketi almamız lazım?
-
Hadi bakalım sezonu açıyoruz NTVspor saolsun Kenanı bu sene canlı canlı izliyeceğiz.
-
Mersin İl Temsilcisi
şükür, birileri akıl etmiş...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
AydoganX adlı üyeden alıntı
Kenan Moto2'de yarışıyor. Moto2 yarışı bittikten sonra MotoGP yayınlanacak. Doğal olarak Kenan 19:15'teki yarışta olacak
NTV Spor şifresiz izlenebiliyor.
dreamdark adlı üyeden alıntı
NTV Spor'un yayın akışında MotoGP gözükmüyor.
http://www.ntvspor.net/haber/motor-s...hden-de-aciyor
MotoGP yarışı sadece HD EN kanalında yayınlanacak diye bir şey diyor burada.
Moto
GP'de sezonun ilk yarışı olan Katar Grand Prix'si, Pazar akşamı saat 21.00'dan itibaren
sadece HD-en'den canlı yayınlanacak
HD EN kanalı sadece d smart platformunda. Yani d smart'ı olmayan (benim gibi) garibanlar MotoGP yarışını seyredemeyecek...
Moto2 yarışını (Kenan'ın yarışı) NTV Spor'dan seyredebiliyoruz, ancak MotoGP sadece HD EN'de...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Mersin İl Temsilcisi
-
anadolu yakasında d-smart olan bir mekan bilen varmı? keşke NTV yerine eurosport yayınlasa motogp'yi eskıden ne güzeldi, sıralama turlarını bile gösteriyordu. şimdi nasıl seyredicez motogp'yi
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
moto2 tamam da. sanırım moto gp yi izleyemiycek miyiz? bende ntv ve ntvspor kanallarının yayın akışında motogp yayını vereceğini göremedim. sanırım arkadaşın bahsettiği gibi sadece hd mi verikce moto gp yi?
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
-
malesef sadece HDen (d smartta) kanalı veriyor. bundan sonrada öyle olucak, hatırlarsanız geçen sene son 3-4 yarışta spikerler bunu söylemişlerdir, bizden çıkıyor hakları diye. yanlış bilmiyorsam 2 veya 3 sene HDen vericek veya bağlı olduğu yayın grubu.
-
Kenan 18. bitirdi ama ben ilerde daha iyi olacağını düşünüyorum .
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
-
Evet arkadaşlar, malesef sadece HDen kanalından yayınlayacak MotoGP Katar Rallisi.
-
lanet olsun motogp yide izleyemiyoruz
-
Mersin İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)