Rossi Ducati İçin Stilini Değiştirecek
Reklamlar
-
Valentino Rossi, Ducati motorunu kendi stiline adapte etmek için yeterli zaman kalmadığı için sürüş stilinde değişikliğe gideceğini açıkladı.
7 kere MotoGP şampiyonu olan Rossi, bu sene öncesinde Ducati'ye geçiş yaptı ancak testlerde liderlerin çok gerisinde grafik sergiledi.
Rossi "Bu motor tamamen arkadan kaymayla sürülmek zorunda ve bu açıdan virajlarda dönmek için arkayı çok kaydırmak gerekiyor."
"Kıyaslama yaparsak Ducati bu açıdan Yamaha'ya göre çok farklı. Ancak bu sorunları çözmeye çalışıyorum ve zamanla iyi bir şekilde gelişebileceğimizi düşünüyorum."
"Şu anda en çok virajları dönerken geride kalıyoruz. Şu anda bu motoru kontrol etmenin tek yolu onun tarzına uymak, bu motorun DNA'sında arkadan kayarak dönme var." dedi.
İtalyan sürücü, ayarlarda değişiklikler yaparak durumu biraz daha düzeltebileceklerini düşünüyor.
Rossi "Belirlediğimiz bazı sorunlar var ve bunları hızlı bir şekilde çözebiliriz. Bunlar motorun hızlanma anındaki davranışları, çekiş kontrolü ve elektronik kontrol."
"Bunların dışında kontrolde eksikler var. Motorun daha iyi dönmesini sağlamalıyız. Şu an için Desmosedici çok fazla önden kayıyor." dedi.
Kaynak:TRF1
Reklamlar
-
Rossi hemen çözmüş işi ,akıllı adam nede olsa. Hayden gibi değil.
kaydırarak sürecek ama lastikler çabuk bitecek. bence Ducati acil olarak Rossinin istediği tarza dönüştürmeli motosikleti
-
ducati markasını zaten hiç sevmem iyi olmuş:D
-
Motosiklet Eğitmeni
motorcu48 adlı üyeden alıntı
ducati markasını zaten hiç sevmem iyi olmuş:D
Madem sevmiyorsun, neden iyi olmus dedin anlamadim.
Aksine kötü olmus.
Rossi ya stilini degistirince Ducati sampiyon olursa!
Napariz sonra?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
coq adlı üyeden alıntı
Madem sevmiyorsun, neden iyi olmus dedin anlamadim.
Aksine kötü olmus.
Rossi ya stilini degistirince Ducati sampiyon olursa!
Napariz sonra?
sanırım rossi'nin stilini değiştirince eski etkinliğini kaybedeceğini düşünmüş motorcu48 motoru çok iyi anladığı gerçek ne de olsa doktor umarım yine kendine özgü tavır ve tarzıyla iyi işler çıkarır bi nevi italya milli takımına dönen ducati.de
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
-
Dikkat ettim Rossi Ducati ye geçtiğinden beri bir belirsizliktir aldı başını gidiyor.
Motorun kurcalanmadık yeri kalmadı yine başarılı olamadılar galiba.
En son çare Rossi stilini değiştirmeye karar verdi anlaşılan.
Sorun Rossi'de mi yoksa motorda mı?
-
ducati motor değil canavar yapıyor resmen.
What goes around, Comes back arround...
-
sorunun motorda oldugu cok belli demek ducati bir honda ve yamaha degilmiş
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
iyi hoş ama biz yine alamayacağız ducati..çok pahalı.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
iki farklı türün temsilcisi Ducati ve Yamaha ... birisi avrupa diğeri japon, ister yarış ister sokak ister touring motorlar olsun karakter farkı var..
kendinizden pay biçin; honda mazda veya diğer uzakdoğu arabalarından inip amerikan arabasına binseniz ne olur..
burada yaşanan bunun çok daha ötesi bir durum çünkü milisaniyeler hesaplanıyor uçlarda kullanılıyor aletler..
Rossi açıkçası kariyerinin sonuna doğru artık ve güzel bir atılımla Ducatiye geçti. bence ducatiye çok şey katıcaktır, ama ducati 5 - 10 senelik üretim, ar-ge, yatırım planlarını bi anda Rossi istiyor diye değiştirip sokaktaki motorlara yansıtmıyacaktır diye düşünüyorum..
kullanıcı elbette alıştığı ürünle devam etmek ister ama eldeki ürün farklıysa (ki kötü demiyorum kesinlikle bağzı yorumlar gibi) biraz sen adapte olursun imkan çerçevesinde o sana adapte olur..
sonuç uzun vadede tüm motor severlere yarar getirir kanımca..
--- yinede Stoner'cıyım
-
Viraj tekniğini değiştirsin...Sola virajda sağ ayağını açsın.....
Ben mi öğretecem....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Motosiklet Eğitmeni
Gözünüz aydin.
Stilini degistirdi,Stoner ile arasindaki farki 1 saniyenin altina indirdi.
Pole pozisyonunu kaparsa, sasirmam valla.
Ama Honda'larin karsisinda kimsenin sansi yok gibi gorunuyor.
Bu arada Enteresan bir olay daha oldu.
Yine Ducati surucusu olan Barbera,Rossi'den daha iyi derece yapmis.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)