Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Rossi: “Omzum Yavaş Yavaş İyileşiyor”

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Valentino Rossi, bu ayın başında omzundan geçirdiği ameliyatın ardından omzunun iyileşmeye başladığını söyledi.

Nisan ayında geçirdiği kazadan sonra sürekli olarak omzundan şikayet eden Rossi, sezoonun bitmesiyle birlikte ameliyat olmuştu.

Salı günü Rossi’nin omzundan 10 dikiş alındı ve 2 hafta sonra başlayacak aktif rehabilitasyondan önce pasif rehabilitasyona başlandı.

Rossi “Omzumda rehabilitasyon uyguluyoruz ve durumum iyileşmekte. Ameliyattan sonra 2 hafta geçti ve bu sabah Dr. Porcellini dikişleri aldı.”

“Bugünden itibaren en azından vücudumun diğer bölümlerinde jimnastik çalışmalarına başlayacağım ve hareketliliği kaybetmemek için pasif olsa bile omzumda rehabilitasyon çalışmalarını sürdüreceğiz.”

“2 hafta içerisinde havuzda ve jimnastikte aktif bir şekilde çalışmalara başlayacağım ve şubat ayındaki 3 günlük test öncesinde hazır olmaya çalışacağım. Acele etmeliyiz, ancak Sepang’da Ducati ile gerçekleştireceğim ilk testler öncesinde zinde olmayı umuyorum.” dedi.

Moto Aktüel
    Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Yeni sezondada pistlerin tozunu attırmaya devam edersin umarım

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    yeni sezonu merakla bekliyorum bu arada ntv kenanın yarışlarını yayınlayacak en azından ntv spikerleri moto gp nin son yarında öyle söylediler ben onların yalancısıyım
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)