NTV Spor, Kenan Sofuoğlu'nun Valencia Yarışını Yayınlayacak
Reklamlar
-
Bildiğiniz üzere Kenan Sofuoğlu bu hafta sonu Moto2 serisinde Valencia'da 2. yarışına çıkacak ve bu sefer internetten canlı yayın aramak zorunda kalmayacağız.
Sofuoğlu, Supersport serisinde şampiyon olduktan sonra geçtiğimiz hafta sonu Portekiz'de bu serideki ilk yarışına çıkmış ve harika performans göstermişti.
Ancak Sofuoğlu'nun bu yarışının beklenenin aksine Türk televizyonlarında, özellikle de MotoGP'nin yayın haklarına sahip NTV Spor'da yayınlanmaması taraftarları üzmüştü.
Ancak bu hafta sonu Valencia'da gerçekleştirilecek yarış NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.
Bugün saat 16.10'da gerçekleştirilecek sıralamalar TV'de yayınlanmayacak ancak yarın 13.15'te yapılacak olan yarışı NTV Spor'dan canlı olarak izleyebilirsiniz.
Kaynak:TRF1
Reklamlar
-
Butür aktiviteleri sevenler için ,iyi bir haber.
Kenan'ı ilk 3'de ve podyumda görmek ,bizleri mutlu edecektir.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
-
Mükembel bi haber kenanı ilk deva televizyonda izlicem :D
-
NTV Spor'u geç de olsa tebrik ediyorum. Keşke geçen haftaki Kenan'ın ilk moto2 yarışını ve 2010 Supersport Dünya Şampiyonası yarışlarını da yayınlasalardı...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Zaten bir tek NTV Ailesi bu tip spor etkinliklerinde öncü ve tek NTV ailesine çok teşekkür ederim.
-
-
Ahh ya yavaşlıyamadı :S Kısmettç :( Ama Seneye şampiyon olacağı için rahatız :D
-
Üzgünüz çok erken bıraktı yarışı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------
Sıralama turları birincisi Toni Elias'da yarış dışı kaldı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)