Çanakkale de inanılmaz gösteri - Red Bull X Fighter
Reklamlar
-
Admin
Çanakkale'de, Dünya Serbest Stil Motokros'un 4 yıldızı, Truva Atı üstünden kros motosikletleri ile atlayarak gösteri yaptı. Dünya Serbest Stil Motokros'un 4 yıldızı, bu sefer "Troy" filmine de konu olan Çanakkale'deki efsanevi Truva Atı'nı seçti.
Red Bull X-Fighters Jams Organizasyonu tarafından Mısır'da Piramitler, Rusya'da Kızıl Meydan gibi ünlü noktalarda da düzenlenen gösteriyi, bugün yaklaşık 10 bin Çanakkaleli büyük bir heyecanla izledi.
Şov için hazırlanan rampada yüksek hıza ulaşan 4 yıldız, "Truva Atı"nın üzerinden defalarca taklalar atarak geçti. Sporcular, son gösterilerini sırtlarında Türk Bayrağı ile yaptı.
Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da oluşturulan atlama rampalarında motosikletiyle küçük bir gösteri sundu. Sofuoğlu, Çanakkale'de olduğu için mutlu olduğunu belirterek, “2010 da Dünya Şampiyonu oldum. İnşallah 2011 yılında da dünya şampiyonu olurum” dedi. Alanda toplananların “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganlarının üzerine Sofuoğlu, eldivenlerini, ayakkabılarını ve dizliklerini seyircilere fırlattı.
Kaynak: Hürriyet
Reklamlar
-
Full izleyebileceğimiz veya indirebileceğimiz bir link varmı acaba ? :D
-
Harika gösteri olmuştur herhalde..Yav bir izleyemedim şu motokros yarışlarını..
-
Red Bull motor sporları konusunda son yılların en büyük desteğini veriyor, tebrikler......
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
-
-
Çanakkale ya insanın memleketi gibisi yok.
Keşke orada olabilseydim.
-
Gerçekten burada olmanızı isterdim SÜPERDİ
-
Tüh be Kaçırdık krosçuları muhteşem gösteri olmuş Çanakkale liyim ama Çanakkale ye gidemiyorum..:( En çok Ta Kenan Sofuoğlunu merak ediyordum ama bir gün sonra haberim oldu...Bir dahaki sefere artık ? ne zaman olur Allah bilir :d
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
Çok güzel aktiviteler bunlar.Truva filminde kullanılan atın üstünden atlamak çok dahiyane bir fikir,gösteri yapan ve Türkiye'ye gelen motor sporcularını da tebrik etmek gerekiyor.Umarım memnun kalmışlardır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler