Kenan TECHNOMAG-CIP Takımına Katıldı
Reklamlar
-
Kenan Sofuoğlu, Technomag CIP Moto2 takımında vefat eden Shoya Tomizawa nın yerine Estoril (31 Ekim 2010) ve Valensiya (7 Kasım 2010) da yapılacak son iki Moto2 yarışına çıkacak.
Technomag-CIP basın ofisinden duyurulan haber Honda Yarış sitesinde yayınlandı. Kenan açıklamasında Estoril ve Valensiye yarışları için TECHNOMAG-CIP takımına katılmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederken, takımın patronu aynı zamanda eski GP pilotu olan Fransız Alain Bronec açıklamasında Kenan ı 2. WSS Dünya Şampiyonluğu için kutlarken takıma katılmasından duyduğu mutluluğu ifade etti. Son 2 yarışın çok çetin geçeceğinden bahseden Bronec, takımın ve Kenan ın bu mücadeleye hazır olduğunu belirtti.
28 Ocak ta tanıtılan Moto2 takımı Technomag-CIP, sezona pilotlar Dominique Aegerter ve Shoya Tomizawa ile başlamıştı. 19 yaşındaki Shoya Tomizawa, ilk Moto2 sezonunun en iyi isimlerinden birisiydi. Katar’da Moto2′de ilk yarış zaferini elde ederek dikkatleri üzerine çeken Japon sürücü, 5 Eylül de San Marino ‘da yapılan yarıştaki kazası sonucunda hayatını kaybetti.
2010 Moto2 Dünya Şampiyonasında Toni ELIAS 249 puan ile lider durumda.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
Moto 2 de alacağı iyi bir derece Kenan ı çok üst yerlere taşır eminim. Hayırlısı bakalım.
-
Bende sandım ki gelecek sene için kesin anlaşmaya varmışlar...Ama büyük ihtimalle o da olucaktır... Başarılar diliyorum.
MotoGP ye yükselme şansı var gibi burada ama başarılı olması yetmiyecektir yine. Çünkü yine sponsor sıkıntısı çıkacaktır karşısına
-
-
Allah kazadan beladan korusun.. Başarılar.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
İdda ediyorum kenan ilk 5 de olacak )
-
hayırlısı olsun
şimdiden başarılar
-
Kenan yolun açık olsun...
İlk yarış oldugu için zorlanabillir, bu kategori biraz daha zorlayacak Kenan'ı kendiside bunu dile getirdi zaten.
Bir yarışta 8-9 yarışcı sakatlanıyor yada yarış dışı kalıyor demişti riskli biraz. 40-50 kadar rakiple savaşacak...
Allah yardımcın olsun...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
kenanın gözlükler çok tarz ya...
Yaratan rabbinin ismi ile oku!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)