Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Lorenzo'dan Rossi'ye Sert Sözler: "Adil Değildi"

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

MotoGP şampiyonası lideri ve muhtemelen şampiyonu Jorge Lorenzo, takım arkadaşı Valentino Rossi'yi Japonya yarışının ardından sert bir şekilde eleştirdi.

Lorenzo, bu sabah Motegi pistinde yapılan yarışta, Rossi ile verdikleri podyum mücadelesinde İtalyan sürücünün kendisine karşı aşırı agresif olduğunu söyledi.

Son turlara geldiğimizde iki sürücü arasında podyumun son basamağı için çok heyecan verici mücadele oldu ve Rossi 3.lüğü garantilemeden önce iki sürücü 4 kez yer değiştirdi.

Lorenzo "Valentino ile büyük mücadele ettik ve sanki öldürme içgüdüyü ile savaşan iki savaşçıydık."

"Bana göre bazı noktalarda tamamen adil değildi. Limitteydik ancak onun bazı manevraları aşırıydı ve bana dokundu ve genişten dönmeme neden oldu. Bunlar bence doğru değildi."

"Biz takım arkadaşıyız, ben sürücüler şampiyonluğu mücadelesi veriyorum ancak her ikimiz takım ve takımlar şampiyonluğu için mücadele veriyoruz. Bunu da hatırlamak zorundayız."

"Motorsiklet sektörü için gösteri harikaydı, insanlar keyif aldılar ve bu mükemmel."

"Ancak sürücüyseniz ve düzlükte 300, virajlarda 200 ya da 180 km/sa hıza ulaşan MotoGP motoru sürüyorsanız ve diğer pilotların size dokunduğunu hissediyorsanız bu hoş bir duygu değildir çünkü o an hayatınızı riske attığınızı hissediyorsunuz."

"Doğru ve adil olduğunu düşündüğüm 3-4 manevram oldu. Onun geçişleri de yasal olmasına rağmen bence sınırları geçti."

"Belki o bu tür savaştan keyif alıyor olabilir. Sete Gibernau ve ardından Casey Stoner'la böyle savaşları oldu. Şimdi ise benimle. Belki gelecekte rakipleri biraz çılgına dönüp onun gibi davranmaya başlayabilirler." dedi.

Lorenzo şampiyonada 69 puan farkla lider ve Pedrosa'nın sakatlanmasıyla birlikte İspanyol sürücü muhtemelen önümüzdeki hafta sonu Malezya'da şampiyonluğunu ilan edecek.

Kaynak:TRF1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    ROSSİ SENİ HER TÜRLÜ YER
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Ben anlamadım. Yazıda bu yarışta ikinci bile olsa malezyada şampiyonluğunu büyük ihtimalle ilan edecek diyor. Lorenzo ise "Biz takım arkadaşıyız, ben sürücüler şampiyonluğu mücadelesi veriyorum ancak her ikimiz takım ve takımlar şampiyonluğu için mücadele veriyoruz. Bunu da hatırlamak zorundayız." diyor. Eee bu durumda bu yarışı Rossi'nin kazanması her yönden daha avantajlı değil mi? Bu durumda aslında kendisinin yarışa bu kadar asılması garip geldi. Yani hem asılıp, pek de başarılı olamayıp ağlar konuma düşmüş gibi algılıyorum ben söylediklerini.

Kenan bile apaçık düşürülmesine rağmen "olur kazadır" deyip geçmişken hemde.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    aynen kendini yiyo işte aglıyo çocuk gibi
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

peki rossi bu kadar iyi idi ise niye lorenzo şampiyon?

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki rossi bu kadar iyi idi ise niye lorenzo şampiyon?
    Sakatlığından dolayı olabilir mi acaba

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)