Helal olsun
Helal olsun
Helal olsun, tebrik ediyorum yürekten kutluyorum. Ama tek başına nereye kadar gidecek bu mücadele onu da merak etmeden duramıyorum... Allah yolunu açık etsin.
gönülden tebrik ediyorum
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Fotolar harika olmuş abi ellerine sağlık
Eurosport bisiklet yarışının yayına girince devamında olanları kaçırmıştık. Tşkler.
Ne yazık ki öyle tek tabanca ilerliyoruz. İnş gelecek yıllarda benzer gururları yaşatacak sporcularımız Kenan'nın arkasından çok bekletmeden yetişirler.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Tebrikler Kenan. Motosiklet kültürü olmayan, doğru düzgün pisti bile olmayan bir ülkeden dünya birincisi çıkıyor. Tıpkı basketbol başarımız gibi. Spor kültürü bile olamayan bir ülkenin vatandaşından, bu güzel duyguları yaşatan tüm sporcularımıza tebrikler..
@coq hoca, daha bol foto isterük.
Bizlere bu sevinci yaşattığı için teşekkür ederim.. Kazasız belasız sağlıklı yarışlar dilerim.
maşallah 54 kere bea
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Umarım sadece bu tebrikle kalmayıp ödül yönetmeliği vs. ne ise Kenan için gereken yapılır. Basketbol takımı 2. oldu, bir kamyon para verdiler. Kenan onlardan çok daha fazlasını hak ediyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
tebrikler kenana...an kısa zamanda moto gp de görmek nasip olur inşallah....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
TEBRİKLER KENAN ABİ GURURUMUZSUN
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
İşte mutlu son...
Bildiğimiz, emin olduğumuz, güven duyduğumuz, ama yine de her hafta kalbimizi deli gibi çarptıran şampiyonluk resmen geldi sonunda...
Tebrikler ve teşekkürler Kenan...
Hakettiğin değer ve saygıyı en kısa zamanda görebilmen dileğiyle...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bize bu sevinci yaşattığın için Allah razı olsun Kenan.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Çok gururlandık,sevindik,mutlu olduk,tebrikler Kenan Sofuoğlu.
Umarım bu millet bu büyük başarına tepkisiz kalmaz...
Helal olsun alin teriyle hak ederek soke soke kazandi.
We are many...
Etrafındaki tüm entrikalara rağmen muhafazakar yapısını bozmayan Kenan SOFUOĞLU nu bizlere bu duyguyu yaşattığı için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim .
tek kelime söyleyemiyorum. o bir Türk,gurur duyuyorum..
Helal olsun Kenan'a.. Valla gurur duymamak imkansız. MOTOgp2 'de ne yaa?? direk Motogp'ye geçiş yapsın bence.. Hem motogp Erkek gibi pilot görmüş olur. Pistler Kırıklardan arınır hiç olmazsa..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Helal olsun Kenan'a! Hep inancımız tamdı, daha nice büyük başarılara İnşallah! Gururumuzsun Kenan!
gururumuzsun tebrikler
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)