Superbike'ta Biaggi garantiledi
Reklamlar
-
Max Biaggi, Dünya Superbike şampiyonluğunu garantiledi. İtalyan sürücü, sezonun bitimine 2 yarış kala zaferini ilan etti.
Dünya Superbike Şampiyonası'nın sondan bir önceki durağı, İtalya'ydı. İmola Pisti'ndeki her 2 yarışı Da Carlos Checa kazandı. Ancak şampiyonanın bu ayağına Max Biaggi damga vurdu. İtalyan sürücü kendi ülkesinde şampiyonluğu garantiledi.
Biaggi, günün ilk yarışında 11. sırada kalırken, yıldız sürücünün şampiyonadaki en yakın rakibi Haslem 5. geldi. Ancak Haslem ikinci yarışı motor arızası nedeniyle tamamalayamayınca Biaggi'nin şampiyon olması için finiş çizgisini geçmesine bile gerek kalmadı.
Aprilia Alitalia'nın İtalyan sürücüsü yine de yarışı 5. sırada tamamladı ve kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı. Şampiyonanın son 2 yarışı 3 Ekim'de Fransa'da yapılacak.
Kaynak:Ntv Spor
Reklamlar
-
nasıl bu italyanlar ve ispanyollar ilk 3'e ambargo koyuyor. Nasıl bu kadar iyiler abi ya :S
-
Helalı hoş olsun Max abimize... Çok severim kendisini...Aprilia'yı daha da çok severim... En sevidiğim pilot ve marka şampiyon olmuşken daha ne istiyim...:D Sadece Biaggi için değil benim için de çok güzel bir sezon oldu Seneye de başarılarını görmek isteriz aynı şekilde. Daha 2yıllık kontratı var, yaş 38!
@ TOLGA
Neden olabilir acaba? Bizim gibi ülkelerde olmayan ve kendilerinde olan bir çok şey var. Sadece bir konuda eşitiz(hatta ben üstün olduğumuzu düşünüyorum) YETENEK.
-
tamamen duygusal yetenek tabikide
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
-
Rossi'nin küçük kafasınını sağ frame de görmemek ne güzelmiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)