Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Katalunya da da Zafer Lorenzo nun!

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Fiat Yamaha sürücüsü Jorge Lorenzo, Katalunya’da yapılan MotoGP yarışında da durdurulamadı ve İspanyol sürücü kendi seyircisi önünde damalı bayrağı ilk sırada gördü.

Yarışa ilk sıradan başlayan Lorenzo, iyi bir kalkış yaptı ve liderliğini korudu. Yarışın yarısını Repsol Honda sürücüsü Andrea Dovizioso’nun yaklaşık 0.3 sn önünde götüren Lorenzo, bir kere Dovizioso’ya geçildi ancak tekrar geçerek liderliği almayı başardı.

Dovizioso’nun kazasının ardından Lorenzo rahat bir galibiyet aldı ve şampiyonadaki liderlik farkını daha da açmayı başardı. Lorenzo bu sezon 5. yarışını kazandı.

Yarışa iyi kalkış yapan ve ilk viraja giderken liderliği ele geçiren Honda sürücüsü Dani Pedrosa, ilk virajda frenajı biraz kaçırdı ve pist dışına çıktı. İlk virajın ardından 11. sıraya kadar gerileyen İspanyol sürücü, iyi bir yükseliş göstererek 3.lüğe kadar yükseldi. Yarışın büyük bölümünde Casey Stoner tarafından baskı altına alınmaya çalışan Pedrosa, bu baskıya iyi karşılık verdi ve kendi seyircisi önünde 2. oldu.

Pedrosa’yı, kendisi gibi ilk virajda pist dışına çıkarak pozisyon kaybeden ancak kaybettiği sıraları geri kazanan Ducati sürücüsü Casey Stoner takip etti.

Andrea Dovizioso ise yarışı iyi bir şekilde götürürken bir virajda motorunun kontrolünü kaybetti ve çakıl havuza çıktı.

Son yarışlarda, özellikle sıralamalarda yükselişe geçen Randy De Puniet, Katalunya’da iyi bir kalkış yapamadı ve bir kaç sıra kaybetti ancak De Puniet yarışı 4. sırada tamamlamayı başardı.

Katalunya’daki yarışın ardından Lorenzo liderlikteki farkı 52′ye çıkarırken Dani Pedrosa da 2. sıradaki yerini korudu.

Suzuki zorlu geçen yarışların ardından Katalunya’da nispeten daha iyiydi. Bautista yarışı 5. sırada tamamladı. Loris Capirossi de 6.lığa gidiyordu ancak yarışın bitmesine 3 tur varken Ben Spies’a geçilerek 7.likle idare etmek zorunda kaldı.

Kötü bir yarış geçiren Ducati sürücüsü Niky Hayden ise yarışın bitmesine 2 tur kala Marco Melandri’yi geçerek 8. oldu.

Poz Sürücü Takım Süre/Fark
    1. Jorge Lorenzo Yamaha 43m22.805s
    2. Dani Pedrosa Honda + 4.754s
    3. Casey Stoner Ducati + 4.956s
    4. Randy de Puniet LCR Honda + 18.057s
    5. Alvaro Bautista Suzuki + 21.361s
    6. Ben Spies Tech 3 Yamaha + 21.503s
    7. Loris Capirossi Suzuki + 24.181s
    8. Nicky Hayden Ducati + 27.941s
    9. Marco Melandri Gresini Honda + 28.046s
    10. Hector Barbera Aspar Ducati + 32.439s
    11. Colin Edwards Tech 3 Yamaha + 38.406s
    12. Mika Kallio Pramac Ducati + 58.257s
    13. Kousuke Akiyoshi Interwetten Honda + 1m09.348s
    14. Andrea Dovizioso Honda + 1m32.402s
    15. Wataru Yoshikawa Yamaha + 1m35.237s

Yarış dışı:

Marco Simoncelli Gresini Honda 13 laps
    Aleix Espargaro Pramac Ducati 5 laps

Moto Aktüel
    Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Haber fotografı gerçekten hoş...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Moto GP'de ilk sekiz içinde yer alan isimler biribirlerine baskı yaratabilmekte

diğerleri ise figüranlık yapmakta sanki!.. Bence ilk sekiz veya 10'dan sonra

derece yapanları 600 SS yarışlarına vermek lazım. Bunların sponsor bulması

kriz döneminde daha sancılı olacaktır..

Moto GP'nin renkli siması ''Rossi'' nin eksikliği ise ,her hafta daha fazla ortaya

çıkmakta!..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Kim bilir fotografın çekildiği anda hızı kaç kilometredeydi.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum.. Motogp.com'u baya bir taradım ama bu fotoğrafın orjinalini bulamadım

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    hepımız resım için tıkladık demekki konuyu baş sayfadan gercekten on numara fotoğraf bu kareyı yakalayana da helal olsun ama bır gercek var benım kadar yatamamış tüh

Aragorn78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    O nasil bir yatıştır, resmen yere uzanmış ;)
    HONDA Hayat ONDA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Ducato Monster (FIAT) :))
    bu adamların yanında biz herhalde bisikletciyiz.. vay arkadaş o nasıl bir kontra yardırmasıdır..

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    bi de kopyalayabilseydik.
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)