Lorenzo zor bir yarış bekliyor
Reklamlar
-
Jorge Lorenzo, Casey Stoner’ın 0.3 saniye önünde pol pozisyonunu kazanmasına rağmen yarışın zor geçeceğini düşünüyor.İspanyol sürücü böylece üst üste üçüncü pol pozisyonunu kazandı.
Stoner “Bence sezonun en zor yarışı olacak. Hava çok sıcak. Konsantre olmak ve fiziksel performansı korumak böyle sıcak havalarda kolay değil.” dedi.
Şampiyonada lider olan Lorenzo,sıralama turlarında uzun sürüşler yaptıktan sonra Bridgestone’un hazırladığı iki hamurdan da çok memnun kaldı.Fakat şimdi de hangisini seçeceği konusunda kararsız.
“Bugüne kadar yarışta hangi hamuru kullanacağımızdan emindik. Ama sıralamalarda yumuşak hamurlarla da çok iyi gittik. Şimdi kararsızlık içindeyiz.”
Kaynak:Türkiye F1
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Hem hava çok sicak diyor, hem de kararsizlik içindeyiz diyor.
Teknik ekip kafaya aliyor galiba bu çocugu.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
4 Temmuz 2010 - Pazar Günü Yarış Yapılacak.
Türkiye Saati ile 14.50 de Başlayacak olan Yarışı , NTV-SPOR Kanalında Canlı İzleyebilirsiniz.
Saygılar.
-
stoner favorim eğer düşmezse
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
-
motodrift adlı üyeden alıntı
stoner favorim eğer düşmezse
Düşmedi ama 3. oldu dostum
Jorge Lorenzo 1.
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Akşam saat 00:15 de tekrarına bakacam anlatmayında heyecanı kaçmasın
-
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)