Kenan Sofuoğlu'ndan Filistin'e 20 bin Euro
Reklamlar
-
03 Haziran 2010, 13:00
Kenan Sofuoğlu, Amerika’da birinci oldu, 20 bin Euro’luk geliri Filistin’e bağışladı. ABD'de koşulan Dünya Supersport Şampiyonası'nın 7. ayağında birinci olan Kenan Sofuoğlu, kazandığı para ödülünü Filistin'e bağışladı. Salt Lake City kentindeki Miller Motorsport Park'ta yapılan yarışmaya ilk sırada başlayan Sofuoğlu, 1.51.702'lik derecesiyle aynı zamanda pist rekoru kırdı.
20 bin Euro Filistin'e
Başarılı sporcumuz, ABD'li gazetecilerin de bulunduğu basın toplantısında zaferini Filistin halkına armağan etti. Gazze'ye giden insani yardım gemilerine saldıran İsrail'i de kınayan Sofuoğlu, elde ettiği 20 bin Euro'luk geliri Filistin'e bağışlayacağını açıkladı.
Filistin halkı için galip geldim
Miller Motorsport Park'ta tüm rakiplerini geride bırakan Sofuoğlu'nun annesi Nuray Sofuoğlu, oğluyla yarıştan önce gerçekleştirdiği son telefon görüşmesini anlattı. Kenan'ın piste çıkmadan önce İsrail saldırısını duyduğunu ve bu sebeple çok hırslandığını dile getiren anne Sofuoğlu, "Kazandıktan sonra yeniden konuştuk. Bana 'Yarışta Filistin halkı için galip geldim. Buradaki gelirlerimin hepsini Filistin'e bağışlayacağım.' dedi. Oğlumun bunu ABD'li basın mensuplarıyla yaptığı röportajlarda özellikle vurgulaması gurur verici bir olay. Çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.
Allah'tan rahmet diliyorum
Dün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen Kenan Sofuoğlu ise, "Birinciliğimi Filistin halkına armağan ediyorum. İskenderun'da şehit düşen askerlerimiz ile İsrail'in kanlı eyleminde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum." şeklinde konuştu.
Liderliğini devam ettirdi
Öte yandan ABD'deki 25 puanla 142 puana ulaşan Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda liderliğini devam ettirdi. Kenan'ın finişi önde geçtiği parkurda İrlandalı Eugene Laverty 2., İspanyol Joan Lascorz 3.lüğü elde etti. Şampiyonanın sekizinci ayağı, 27 Haziran'da San Marino'da koşulacak.
Kaynak : www.ensonhaber.com
Helal olsun Kenan. Duyarlılığından ötürü tebrikler
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Reklamlar
-
03 Haziran 2010, 21:47
Sofuoğlu gelirini Filistin'e bağışladı
Kenan Sofuoğlu, ABD'de koşulan Dünya Supersport Şampiyonası'nın 7. ayağında birinci oldu.
Salt Lake City kentindeki Miller Motorsport Park'ta yapılan yarışmaya ilk sırada başlayan Sofuoğlu, 1.51.702'lik derecesiyle aynı zamanda pist rekoru kırdı. Başarılı sporcumuz, ABD'li gazetecilerin de bulunduğu basın toplantısında zaferini Filistin halkına armağan etti. Gazze'ye giden insani yardım gemilerine saldıran İsrail'i de kınayan Sofuoğlu, elde ettiği 20 bin Euro'luk geliri Filistin'e bağışlayacağını açıkladı.
Miller Motorsport Park'ta tüm rakiplerini geride bırakan Sofuoğlu'nun annesi Nuray Sofuoğlu, oğluyla yarıştan önce gerçekleştirdiği son telefon görüşmesini anlattı. Kenan'ın piste çıkmadan önce İsrail saldırısını duyduğunu ve bu sebeple çok hırslandığını dile getiren anne Sofuoğlu, "Kazandıktan sonra yeniden konuştuk. Bana 'Yarışta Filistin halkı için galip geldim. Buradaki gelirlerimin hepsini Filistin'e bağışlayacağım.' dedi. Oğlumun bunu ABD'li basın mensuplarıyla yaptığı röportajlarda özellikle vurgulaması gurur verici bir olay. Çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı. Dün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen Kenan Sofuoğlu ise, "Birinciliğimi Filistin halkına armağan ediyorum. İskenderun'da şehit düşen askerlerimiz ile İsrail'in kanlı eyleminde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum." şeklinde konuştu. Öte yandan ABD'deki 25 puanla 142 puana ulaşan Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda liderliğini devam ettirdi. Kenan'ın finişi önde geçtiği parkurda İrlandalı Eugene Laverty 2., İspanyol Joan Lascorz 3.lüğü elde etti. Şampiyonanın sekizinci ayağı, 27 Haziran'da San Marino'da koşulacak.
Zaman
-
03 Haziran 2010, 21:52
çok güzel bir davranış kutluyorum kenanı Allah razı olsun kardeşimizden
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
-
03 Haziran 2010, 21:53
Helal olsun,Allah kabul etsin, başarıları daim olsun
-
03 Haziran 2010, 22:03
Tek kelimeyle Harika
-
03 Haziran 2010, 22:06
bu adamı seviyorum
allah yar ve yardımcısı olsun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
03 Haziran 2010, 22:22
rabbim gönlüne göre versin, lakin böyle yardım, ve vatan, insan severlere ihtiyaç var bilegine ,yüregine sağlık rendeer:
-
03 Haziran 2010, 22:23
Kenan Sofuoğlu'nu bu duyarlı davranışı nedeniyle tebrik eder,
Rekorları, alt üst etmesini ve kazasız belasız yarışları başarı ile
tamamlamasını dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
03 Haziran 2010, 22:23
Allah zeval vermesin Kenan abimize.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
03 Haziran 2010, 22:43
-
03 Haziran 2010, 22:46
kenan sofuoğlunun zaten sevme sebebim böle insaflı birisi anne babasına olan saygısı ve yardımsever..adam ailesiyle ümere'ye gidiyor hayırlı evlt daha ne olsun...allah kazadan beladan korusun
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
03 Haziran 2010, 23:28
Helal olsun valla kaç kişi böyle duyarlı bi davranış gerçekleştirebilirki
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.
-
03 Haziran 2010, 23:55
yav seviyorum bu adamı be.adam gibi adam.
Orgazma Dudak Büktürür
-
04 Haziran 2010, 00:09
herşeyin en iyisini hek ediyor bu adam ALLAH çok daha güzel yerlere gelmesini nasip etsin...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
04 Haziran 2010, 00:46
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
herşeyin en iyisini hek ediyor bu adam ALLAH çok daha güzel yerlere gelmesini nasip etsin...
Amin.
İnşallah kariyerinde nice birincilikler, nice şampiyonluklar görecek, buna inanıyorum.
ABD'deki yarış başlangıcında, start çizgisindeyken ellerini açıp, ALLAH'a dua etmeye başlayınca bu yarışı Kenan'ın alacağını tahmin etmiştim.
Yarış sonrası yaptığı bu takdire şayan davranış ise umarım tüm insanlarımıza örnek olur.
Tebrikler Kenan. Seni seviyoruz
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
04 Haziran 2010, 02:12
Allah kabul etsin, yolu acık olur inşallah kardeşimizin..
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
-
04 Haziran 2010, 03:25
bravo, yerinde bir davranış.
-
04 Haziran 2010, 11:33
Kenan'ın bu tarz olayların içinde fazlasıyla olduğunu biliyoruz.Ve onu canı gönülden kutluyoruz...
-
04 Haziran 2010, 14:04
-
04 Haziran 2010, 14:52
zamanlama itibariyle çok anlamlı bir hareket yapmış, umarım israil yardıma el koymaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler