Motosiklette Heyecan 'Start' Alıyor
Reklamlar
-
Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun Yarışacağı Dünya Supersport Şampiyonası, Hafta Sonu Avustralya'da Gerçekleştirilecek Sezonun İlk Ayak Koşusuyla Başlayacak.
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun yarışacağı Dünya Supersport Şampiyonası, hafta sonu Avustralya'da gerçekleştirilecek sezonun ilk ayak koşusuyla başlayacak.
Kenan Sofuoğlu'nun Honda takımında yarışacağı şampiyonanın ilk ayağı, 28 Şubat Pazar günü Avustralya'nın Phillip Island Pisti'nde koşulacak. Sezon içinde toplam 13 ayaktan oluşan şampiyona, Avustralya'dan sonra sırasıyla Portekiz, İspanya, Hollanda, İtalya, Güney Afrika, ABD, San Marino, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, Almanya, İtalya ve 1 Ekim'de Fransa'daki Magny Cours Pisti'nde koşulacak olan 13. ayak mücadelesiyle sona erecek.
Kenan Sofuoğlu, Avustralya'da 4 gündür gerçekleştirilen antrenman sürüşlerinden memnun olduğunu söyledi. Ocak ayının başında antreman sırasında ayağının kırıldığını anımsatan milli motosikletçi, "Sakatlığımla ilgili şu an her şey yolunda. Ayağımla ilgili antrenmanlara başlamadan önce takım menajerinin de endişeleri vardı. Ancak testlere başladıktan sonra geçen yıl elde ettiğim en iyi dereceye ilk yarım saatte ulaştım. Oysa 3 aydır motosiklet kullanmıyordum. Sakatlığımdan dolayı herkes sezonu kötü geçireceğimi konuşuyordu. Antrenmanlarda bunun böyle olmayacağını gördüm" dedi.
Geçen yıl şanssızlıklar nedeniyle şampiyon olamadığını anlatan Sofuoğlu, ''Bu yıl benim için güzel bir sezon olacak.Güzel neticeler elde edeceğime inanıyorum. Ben umutluyum, iyi sezon geçireceğim. Çekişmeli bir sezon olacak'' diye konuştu.
Kenan Sofuoğlu, 2009 Dünya Supersport Şampiyonasını üçüncü sırada tamamlamıştı.
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
Reklamlar
-
Kenan'a başarılar, umarım bu sezon şanssızlıklar peşini bırakır.
-
Gurur kaynağımıza başarılar... Dularımız seninle... Önceden yarışçılara kedinin cigere baktığı gibi iç geçirerek bakardık.. şimdi ise içlerinde bizden bir şampiyonun olduğunu bilmek ayrı bir zevk..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------
Süper sport yarışlarını veren bir kanal yokmu arkadaşlar.... Canlı canlı seyredemiyecekmiyiz..
-
helal toprağıma yakışır nede olsa AKYAZILI
-
başarılar diliyorum, manevi olarak her zaman yanındayız
-
başarılar diliyorum. inş. güzel neticeler alacağız ülke olarak
-
Kenan Sofuoğlu ikinci sıralama turlarının ardından yarın yapılacak ilk yarışta 2. sıradan start alacak.
1 26 Lascorz J. (ESP) Kawasaki ZX-6R 1'33.847
2 54 Sofuoglu K. (TUR) Honda CBR600RR 1'34.116
3 51 Pirro M. (ITA) Honda CBR600RR 1'34.156
4 50 Laverty E. (IRL) Honda CBR600RR 1'34.300
5 37 Fujiwara K. (JPN) Kawasaki ZX-6R 1'34.494
6 25 Salom D. (ESP) Triumph Daytona 675 1'34.873
7 7 Davies C. (GBR) Triumph Daytona 675 1'34.939
8 127 Harms R. (DEN) Honda CBR600RR 1'34.999
9 55 Roccoli M. (ITA) Honda CBR600RR 1'35.051
10 99 Foret F. (FRA) Kawasaki ZX-6R 1'35.072
11 117 Praia M. (POR) Honda CBR600RR 1'35.398
12 40 DiSalvo J. (USA) Triumph Daytona 675 1'35.623
13 16 Charpentier S. (FRA) Triumph Daytona 675 1'35.860
14 4 Rea G. (GBR) Honda CBR600RR 1'35.904
15 5 Lundh A. (SWE) Honda CBR600RR 1'36.936
16 9 Dell'Omo D. (ITA) Honda CBR600RR 1'37.055
17 33 Cazzola P. (ITA) Honda CBR600RR 1'38.213
-
Baytar_77 adlı üyeden alıntı
Süper sport yarışlarını veren bir kanal yokmu arkadaşlar.... Canlı canlı seyredemiyecekmiyiz..
izleyebileceğimiz bir kanal yok mu acaba?yanılmıyorsam yarış ülkemiz saati ile 04:30da mı başlayacaktı ???
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
lütfen bir kişi ... buradan izleyebilirsin yada izleyemezsin desin yoksa pc başında sabahlıyacağım
-
Sahi seyretme imkanmız varmı yok mu?..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
süperbike1 yarışı bitti suzuki'den Haslam 1.ci olurken II. ve III. ducati oldu...lastlap finish düzlüğünde ki çekişme görülmeye değerdi...sıra geldi Kenan'a umarım podyuma çıkmayı başarır heycanla bekliyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:58 ----------
evet işte gururumuz KENAN ....
izlemek isteyenler için : http://www.justin.tv/boonyedi#r=WNz8PY4~
-
Link için teşekkürler Onur
Kenan daha ilk turda bir şanssızlık yaşadı...
-
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
Ah kenan ah nasıl yaptın sen o hatayı
kenan düştü sandım içim gitti...takım arkadaşıymış!
-
Yarış dışı kalan kalana yalnız..
-
Bu nasıl yarış?
Roccoli'nin motoru yanmaya başladı.
Pirro'nun düşme nedeni yağ gibi görünüyor.
Kırmızı bayrak çıktı.
Pirro pite geri döndü. Yarışa devam edebilir.
-
onur35 adlı üyeden alıntı
Ah kenan ah nasıl yaptın sen o hatayı
kenan düştü sandım içim gitti...takım arkadaşıymış!
Kenanda en sona düştü bir iki kişi geçti sonradan..[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:40 ----------
-
Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı
Kenanda en sona düştü bir iki kişi geçti sonradan..[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:40 ----------
evet kenan için çok kötü oldu,ilk yarışta da aynı yerde aynı hatayı aprilladan birisi yapmıştı ilk kez kenanı canlı izlicektim sanırım nazar değdirdim üzgünüm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler