Lisans başvuruları başladı..
Reklamlar
-
Motosiklet Federasyonu'nca yıl içinde düzenlenecek yarışmalara katılmak isteyen sporcular, federasyona başvurarak lisanslarını çıkarabilecekler.
Lisans çıkarmak isteyenlerin, kulüp ve doktor tarafından onaylanmış lisans formu, 3 adet vesikalık fotoğraf, kimlik fotokopisi, enduro branşında yarışacak kişiler motosiklet ehliyet fotokopileri ve banka dekontlarıyla başvuruda bulunmaları gerekiyor.
Ayrıca 16 yaşından küçük yarışçılardan noter onaylı muvafakatname getirmeleri isteniyor.
Kaynak:Ajans Spor
Reklamlar
-
-
Motosiklet.net bir kulup olmalıdır.
lisans almak için tanımadığımız7-8 kulupten birine başvurmak yerine MT nin klubüne başvurmak isterim.
Kurmazsanız gidip diyanet e başvuracağım lisansı oradan alacağım.
-
Temsili resimdeki boy degilmi?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
evet biraz andırıyo ama tam o diyemeyiz
-
ben ciddi ciddi düşünüyorum bu lisans olayını
-
lisans almanın ücreti hakkında bir bilgisi olan varmıdır ?
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
-
neden diğer spor dallarında lisans çıkartmak bedava ikin. motor sporlarında paralı?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
zeki mürende bizi görecek mi
-
ELINT adlı üyeden alıntı
evet biraz andırıyo ama tam o diyemeyiz
800 euromu biri karşılasın başvurucam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Fotoraftada hemen reklamı yapmıssınız :D Biz Neden Kulüpleşmiyoruz ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
By_StaR adlı üyeden alıntı
Fotoraftada hemen reklamı yapmıssınız :D Biz Neden Kulüpleşmiyoruz ?
Bu konu defalarca açıldı ve orda açıklandı.
-
Önümüzdeki hafta yarış sezonu açılıyor, bizim federasyon diğer konularda olduğu gibi bu konuda da çok geç kalmış durumda. Normalde antremanlara 3-4 ay önceden başlamak lazım. Eğer İzmit Pisti'ndeki gürültü problemini çözemezlerse bu sene bütün yarışlar İzmir Pınarbaşı pistinde olacak gibi gözüküyor. MT'nin klüp olması konusunu ben de çok isterdim ancak ne hikmetse bu aksiyon alınmıyor, alınmayacak gibi gözüküyor.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
selamlar
benve kız arkadaşım da kros yarıslarına katılmak istiyorduk bu sene itibariyle.Bu konuda linsan çıkarmamız zorunlu galiba. Bu konuda bilgim yetersiz. Prosedür hakkında bana yardım edebilirseniz sevinirim. Buradan yada özelimden bana yazabilirsiniz. Son tarih ne zaman başvurular için, klup olarak nereye başvurmalı vs vs . hakkında bilgilendirirseniz belki bu sene yarışlarda bizde boy gösteririz.
GSM : +90 532 604 4810
mail:gokhanturker@yahoo.com
MSN:gokhanturker79@hotmail.com
-
boy adlı üyeden alıntı
Önümüzdeki hafta yarış sezonu açılıyor, bizim federasyon diğer konularda olduğu gibi bu konuda da çok geç kalmış durumda. Normalde antremanlara 3-4 ay önceden başlamak lazım. Eğer İzmit Pisti'ndeki gürültü problemini çözemezlerse bu sene bütün yarışlar İzmir Pınarbaşı pistinde olacak gibi gözüküyor. MT'nin klüp olması konusunu ben de çok isterdim ancak ne hikmetse bu aksiyon alınmıyor, alınmayacak gibi gözüküyor.
Boy bu konular zamanında tartışıldı hatta sende katılmıştın gerekçeler açıklanmıştı. En büyük sorun maddi sorunlardı.Örnek verdik ayda 10 tl aidat konusu ortaya atıldı forumun yarısı ayaga kalktı noooooluyoruz ne aidatı felan
Bu arada senin fotoğrafları izin almadan burda ve dergide temsili fotoğraf olarak kullandım birtakım çevreler telif hakkı felan dedi. Eee iki fotoğraf için ne istiyon
-
MT klup olursa bence bu güzellik kaybolur. bırakın böyle devam etsin klup olunca nolucakki_? niyetiniz MT'nin daha iyi tanıtılmasıysa buna gerenkk yok. zaten MT'nin tanıtımı yeterince yapıldı ve yeterince tanınıyor. benim bu düşüncemi çook arkadaşım onaylayacaktır.
hatta yönetim anasayfada bir anket yapsın sonucu herkes görsün ve bu konuyu birdaha gündeme getirmesinler (konuyu gündeme getirenlere kızmıyorum yanlış anlaşılmasın)
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
-
ofice kurulcak bilmemne alınacak cart curt kimse para vermez =) bizimkilerin diceği tek sey, "club olmadanda gezioz toplanıp clup oluncada aynı seyi yapcaz ne değişti."
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler