Lisans başvuruları başladı..
Reklamlar
-
alp_tunay hatırlarsan başka bir klübün yönetici dahi gelip bizim konuda açıklama yapmıştı.Klüp üyelerinden aidat aldıkları halde kendinin nekadar harcama yaptıgını belirtmişti.
Ayrıca bizim açılan klüp konusunda 10 tl lik aidata 3-5 kişiden fazlası itiraf etmiş iyi hatırlıyorum çünkü o konuyu ben açmıştım. Ayrıca başka bir sorunda bazı klüplerde oldugu gibi forum üyeleri içinden klübe katılmak istiyenlere özel bir grup oluşturulması ve sadece aidatların ondan alınmasıydı. Bunada itiraz edildi. Forum içinde elit bir grup oluşturulmaya çalışılıyor denilmişti. Kısaca maddi manevi ve zihniyet sorunlarından dolayı klüp olamamıştık.
Reklamlar
-
@Salsaboy
selamlar benve kız arkadaşım da kros yarıslarına katılmak istiyorduk bu sene itibariyle.Bu konuda linsan çıkarmamız zorunlu galiba. Bu konuda bilgim yetersiz. Prosedür hakkında bana yardım edebilirseniz sevinirim. Buradan yada özelimden bana yazabilirsiniz. Son tarih ne zaman başvurular için, klup olarak nereye başvurmalı vs vs . hakkında bilgilendirirseniz belki bu sene yarışlarda bizde boy gösteririz.
Konu hakkında detaylı bilgiyi TMF adresinden alabilirsin. Ben aşağıya da yazdım. TMF bünyesindeki herhangi bir klübe başvuruyorsun. İstediğin zaman başvurabilirsin, herhangi bir süre kısıtı yok. Ancak tüm sezon yarışmak istiyorsan da sezon başlamadan bu işleri tamamlasan iyi olur.
YARIŞÇI LİSANSLARI
PİST, MOTOKROS, ENDURO, SÜPERMOTO, DRAG
İLK DEFA YARIŞA GİREN YARIŞÇILAR
Hangi branşta olursa olsun ilk defa yarışa giren yarışçılar, TEK YARIŞLIK LİSANS alarak 30.-TL sigorta bedelini ödemek şartıyla yarışabilir. Bu maddeyi istismar eden yarışçı o sezon yarışlarından ihraç edilir.
Branş yönetmeliklerinde o şampiyona için geçerli olan lisanslar belirtilmiştir.
LİSANS ALMA ŞARTLARI
1) Ferdi kaza sigortası poliçesi (TMF’den temin edilebilir.)
2) Motosiklet sporu yapmalarında tıbbı engel ve tehlike olmadığını belirten doktor raporu (Lisans formuna doktor kaşesi de yeterlidir)
3) Kimlik Fotokopisi
4) 5 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte bulundukları bölgedeki herhangi bir kulübe müracaat edebilirler.
Yarışçı, yarış lisansını idari kontrolde İbraz edemediği durumlarda
1. ihlalde; 50 YTL. 2. ihlalde 100 YTL. 3. ihlalde yarışa alınmaz.
Lisanslar verildiği yıl için geçerli olacaktır. TEK YARIŞLIK lisanslar yarış günü verilebilir ve sadece o yarış etkinliğinde (Jüri onayı ile) geçerlidir.
Ayrıca MİNİK (4,5-8 yaş) ve GENÇ (9-15 yaş) lisansları da verilecektir. Yarışçılara lisansları bağlı bulundukları ve Organizatör Kulüp Lisansı’na sahip kulüpler verecektir.Federasyondan yarışçıya direk lisans verilmeyecektir. Kulüplerin yarışçılara verdikleri lisanslar TMF onayından sonra geçerlilik kazanacaktır.
LİSANS ÜCRETLERİ (2009)
Branş lisansları (Pist, Süpermoto,Motokros, Enduro, Drag) - 180 TL
Tek yarışlık - 100 TL
Genç - 100 TL
Minik - 75 TL
@ELINT
Bu arada senin fotoğrafları izin almadan burda ve dergide temsili fotoğraf olarak kullandım birtakım çevreler telif hakkı felan dedi. Eee iki fotoğraf için ne istiyon
MT için herşey serbest, istediğin yerde kullanabilirsiniz
@alp_tunay
Şu erol atara biraz para falan versek te boy un başka resimlerini çekse.... Yav baya eskidi resim.... Boy yaşlandı torun torba sahibi oldu hala aynı foto...
Kıskanma kardeşim Bunun gibi yüzlerce fotoğrafım var ancak efsane olmuş 2 fotoğraftan biri bu olduğundan herkes bunu kullanmayı tercih ediyor. Diğer fotoğrafı da biliyorsundur, genelde facebook da yüzlerce kişi tarafından hatta gazetelerde bile kullanılan siyah motorlu fotoğraf. Daha geçenlerde Tuğçe bana mesaj atıp arkadaş listesine eklediği birinin profilinde yine bu efsane fotoğrafı görmüş, beni uyardı, ben de arkadaşı uyardım. Bu fotoğrafın gerçekten telif hakkını alsam mı diye düşünmedim değil hani...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mehmet, ben gidip lisans çıkartsam ve yarışmasam mümkün mü.
Ayrıca bir kez lisans çıkartsam, alışveriş yaparken kaç yıl yarışçı indirimlerinden faydalanabiliyorum.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
@aYe
Mehmet, ben gidip lisans çıkartsam ve yarışmasam mümkün mü.
Ayrıca bir kez lisans çıkartsam, alışveriş yaparken kaç yıl yarışçı indirimlerinden faydalanabiliyorum.
Yarışmayacaksan neden lisans çıkartacaksın ki? Haa yarışçılara yapılan indirim yüzünden ise o yemez çünkü millet kimin yarışıp yarışmadığını, kimin kimi ne kadar tanıdığını biliyor.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boy adlı üyeden alıntı
@aYe
Yarışmayacaksan neden lisans çıkartacaksın ki? Haa yarışçılara yapılan indirim yüzünden ise o yemez çünkü millet kimin yarışıp yarışmadığını, kimin kimi ne kadar tanıdığını biliyor.
Senden tiyo alırım abi, herkesi tanıyorum ayana yatarım, hem seni tanıyorum yetmez mi?
Sahi lisans 1 kere alsam kaç kere geçerli.
-
@aYe
Sahi lisans 1 kere alsam kaç kere geçerli
Olm manyak mısın yaa ürün indirimi almak için lisans çıkartılır mı? Gider pazarlık yaparız daha iyi...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boy adlı üyeden alıntı
@aYe
Olm manyak mısın yaa ürün indirimi almak için lisans çıkartılır mı? Gider pazarlık yaparız daha iyi...
Abi belki bu vesileyle yarışçı olurum, indirim almak için kupa alabilirim ama kupa almak için indirim almak içimdeki üçkağıtçıyı tahrik etmiyo.
-
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
@aYe
Abi belki bu vesileyle yarışçı olurum, indirim almak için kupa alabilirim ama kupa almak için indirim almak içimdeki üçkağıtçıyı tahrik etmiyo
Sen bu kafayla fuara git istediğin ürünü bedavaya alırsın
-
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
wahooo! fikre bak hizaya gel
aga kolpada doktora yapmışın, uğraşma lisansla filan
Abi 2008 senesi metmetle alışverişteyiz, aynı şeyi alıyoruz, adam bana diyoki sana 1000, aa mehmetçimmm bitanem sen yarışçısın sana 700...
O gün bu gün çekemem bu mehmet denen tipi.
boy adlı üyeden alıntı
@aYe
Sen bu kafayla fuara git istediğin ürünü bedavaya alırsın
Olm ilk gün senle beraber dolaşırsam ikinci gün mehmet abim gönderdi diye baya bişiler yaparım, yarın buluşalım mı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler