Eski motocross yarışcısı ve motosiklet mağazası sahibi Süleyman Memnun’un gönlünce yönetmekte olduğu Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak’a sunulmak üzere hazırladığı bir rapor, geçtiğimiz günlerde attapirati.com haber portalının eline çok özel kaynakları tarafından ulaştı.Okunması gereken bir rapor bu.
Raporun başlığında Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe yazıyor.
Bir Devlet bakanına sunulan raporda ne kadar doğru bir başlık bu, tamami ile sizlerin yorumuna bırakıyoruz.
Raporu okuduğunuzda, e ne varki bunda ? adam haklı şeyler söylüyor demeniz gayet doğal.Evet, doğru şeylerde olduğu şüphe götürmez bir gerçek.
Fakat bu raporu yazan kişiye zamanında “otoyol bariyerleri motosiklet sürücülerinin ölümlerine sebep oluyor, TMF bu konuda ne yapacak” diye sorulduğunda ” sokaktaki motosiklet sürücüsü beni ilgilendirmiyor, TMF sadece yarış düzenler ” cevabını alınca…Haklı olarak başka şeyleride düşünmemek elde değil.
Süleyman Memnun ( SM markası ile mont satıyor !! ) sporu geliştiriyorum adına bir takım faliyetler yapmakta fakat sokaktaki motosiklet sürücüsünü tanımamakta.TMF yönetimine geldiğinden beri sporu ve/veya kendisini ne kadar geliştirdiği ise tamami ile ayrı bir tartışma konusu.
Buyrun efendim. Süleyman Memnun bey’in Devlet Bakanına sunduğu rapor.
Raporda kısaca şunu söylüyor, Mümtaz Tahincioğlu İstanbul Park’ın ekmeğini yeterince yedi, hadi birazda biz yiyelim….
Burada Kuzgun kim ?