Şampiyon Türkiye'de yarışacak!
Reklamlar
-
Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Pazar günü İzmir'deki Türkiye Şampiyonası'nda rakipleriyle mücadele edecek.
2009 Dünya Supersport Şampiyonası'nı 3. sırada tamamlayan 2007 Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Motosiklet Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve sezonun son son yarışı olan Türkiye Pist Şampiyonası'nın 7. ayak mücadelesinde Türk yarışçılarla buluşacak.
Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun, yaptığı açıklamada, dünya şampiyonu sporcuların bir çok ülkede kendi ulusal müsabakalarına birer kez katıldıklarını söyledi. Dünya Supersport Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından Kenan Sofuoğlu'nun da Türkiye'de yarışacağını belirten Memnun, şöyle konuştu:
''Türkiye'deki bütün sporcular Kenan Sofuoğlu ile aynı pistte yarışmak ister. Çünkü Kenan, bir hedeftir. Herkes Kenan Sofuoğlu gibi başarılı olmak ister. Sporcular Kenan'ın rakibi değiller ama diğer taraftan da yarışmak için heyecan duyuyorlar. Sporcular kendi aralarında kaynaştığı gibi Kenan ile yarışarak performanslarını da görmek isterler. Kenan, burada kendileri için bir ölçü olacaktır.''
Şampiyonaya yaklaşık 100 sporcunun katılmasını beklediklerini dile getiren Memnun, ''Dünya şampiyonu sporcular ağustos ayında yarışlara ara verildiğinde veya sezon bittiğinde ulusal müsabakalara katılırlar. Kenan da sezon sonunda katılacağı için şampiyonanın son ayağını özellikle İzmir'e alıyoruz'' dedi.
Ayrıca Pazar günü Pınarbaşı Pisti'nde Süpermoto yarışları da gerçekleştirilecek.
Kaynak:Ajans Spor
Reklamlar
-
Arkada bir horoz görüyorum sanki =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
Motosiklet Eğitmeni
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Arkada bir horoz görüyorum sanki =)
Bir an aynaya bakiyorum sandim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
kenan bu gün şampiyon olduğunu herkeze gösterdi süper motoda 3 kez düştü ama yinede farkını ortaya koydu nasıl bir tekniktir nasıl bir yol tutuş resmen pistte uçuyordu tam bir kelebek edasıyla piste imzasını attı, hızına gelince elimizdeki makineler kenanı yakalayamadı bir tane resmini tutturamadık inanıyorum yarınki yarış dillere destan olacak izmirin hızlıları iyi bir yarış izleyecek ( sorunsuz olması dileğiyle )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
pistlerimizin durumuda meydandayken umarım ters birşeyler olmaz
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Çok keyifli bir gündü..Kenan ı izlemek ayrı bir keyif.... Bir motora o kadar hükmedilir...
Bravo Kenan a...
Yarın 600 cc de piste çıkacak.... Güzel bir yarış olacak eminim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
koyu kenan taraftarı olarak kenana başarılar diliyorum..
milli gururumuz..
-
Orada olmak isterdim Kazasız bir hafta sonu olur umarım, herkese iyi eğlenceler
-
-
-
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
-
vallaha güzel olmuş...
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
TEBRİKLER HOŞ BİR HATIRA
[IMG][img=http://img38.imageshack.us/img38/2789/dscn2523a.th.jpg][/IMG]
-
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
Teşekkürler hasan.... Güzel fotolar ve video....
-
-
-
Motosiklet Eğitmeni
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bilmiyon diye kandirmis seni.
2 tane oluyor onlar.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler