Beyaz Aprilia RSV4 R Imola ‘da Tanıtılacak
Reklamlar
-
Imola ‘da yapılacak Superbike yarışlarında tanıtılacak RSV4 R ‘ün yayınlanan fotoğrafları beyaz rengin araca ne kadar yakıştığını gözle önüne serdi. RSV4 ile aynı 180 bg güç üreten V4 güç ünitesine sahip araç, RSV4 ‘ün şasesinide kullanıyor.
Aprilia RSV4 R hakkında daha detaylı bilgilerin ve fotoğrafların Imola yarışından sonra ortaya çıkması bekleniyor.
Aracın fotoğrafları için tıklayınız.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
off diyorum başkada bisey demiyorum.. Elint ustadım, böyle fotoğraflar koymayın, uykularımız kaçıyor sonra
-
içim yandı bu makinayı görünce.........................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Super Moderator
İmola tanıtımından fotoğraflar da geldi:
-
-
Beyaz renk gerçekten süper duruyor ... 1000 RR HRC den sonra hayal makinalar listeme aldım Fakat Heryere aprilia yazmalarını anlayabilmiş değilim
[I]::angry2:: Kuşansam da tekrar Demir kanatlarımı , kaçabilsem her türlüsünden dertlerimin , birlikte çığlık atsak gene yollar bitinceye kadar ... ::angry2::[/I]
-
sahibinden.com da gördüm. 23000 € fiyatı var. çok değil mi yaa
-
Reşit19 adlı üyeden alıntı
Dostum Honda almıyorsun Aprilia alıyorsun
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
-
-
-
asivezor adlı üyeden alıntı
motosiklet talyan işidir bu bir gerçek ama bu makinaya verirsin 23000 € verirsin 5-10 bin km sonra satacak adam bulamazsın. italyanlar türkiyede yeterince tutmadı. motosiklet alırkende kullanırkende satarkende sahibini üzmemeli. bu motosiklet alırken kullanıcı dostu degil rakam 50000 tl ye yakın. kullanırken tatmin eder ama iş satmaya gelince zarar edersin. ducati on numara motosiklet üretiyor ama satış rakamlarına bakılırsa 10 yılda sattıgı motorsiklet hondanın bir yılda sattıgı motosiklet kadar degildir.
motosiklet görüntü olarak çok iyi ama artçı için neredeyse hiç yer ayrılmamış. oraya oturan düşer be
amacım ilanı yermek degil ama bakın ne buldum
http://www.sahibinden.com/mv_agusta_...XQQdisplayitem
ilan tarihine dikkat edin ocak 2008 ve hala satılmamış.
Gidişat yanlış bikere. Yamaha 43 milyona R1 satıyorsa bu ülkede bu RSV4 fazlasıyla ucuz kalır! Verdiğin paranın tamamını hakeden bir motor olarak tanımlanıyor(her motora nasip olmaz bu).
Eğer motorsikletin babası diyebileceğimiz italyanlar türkiyede tutmadıysa bu ülkemizin ekonomisinden kaynaklanıyor. Japonların iyi olmasından değil. Bu sebepten motor satılmıyor diye kullanıcı dostu değil denmemeli.
Evet satılması zor ama anlamadığım bir nokta var. Bu motoru diğer 1000likler ile aynı kefeye koymamalısın. Aldıktan 5-10 bin kilometre sonra neden satarsın??!!?? Ya bukadar da keyif, sefa düşkünü olmayın ozaman. Hani 2.el bi 1000RR alsan da acilen elinden çıkarmaya çalışsan anlarım. Zaten bu motoru alabilecek adam "paraya sıkıştım satcam acilen" demez heralde. Yok benim param çok, SIKILDIM satcam diyosan da, sat 1/3 fiyatına bak satılıyo mu satılmıyo mu...Nede olsa paran çok, etkilemez seni.
Ayrıca kendisi fazlasıyla sert ve yarışçı karakterde bir yol modeli, o yüzden artçı konusu son sıralarda yer alıyor motor üreticileri için. Dediğim gibi diğer 1000lik lerden bi çok yönden farklı olarak bakmalıyız.
-
İtalyanlarin Türkiye’de tutmamasının en büyük nedeni distribütor problemi. Ferco motor masallah öldürdü bitirdi İtalyanları…
-
Reşit19 adlı üyeden alıntı
23000 euromu sanırım biraz fazla
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Gidişat yanlış bikere. Yamaha 43 milyona R1 satıyorsa bu ülkede bu RSV4 fazlasıyla ucuz kalır! Verdiğin paranın tamamını hakeden bir motor olarak tanımlanıyor(her motora nasip olmaz bu).
Eğer motorsikletin babası diyebileceğimiz italyanlar türkiyede tutmadıysa bu ülkemizin ekonomisinden kaynaklanıyor. Japonların iyi olmasından değil. Bu sebepten motor satılmıyor diye kullanıcı dostu değil denmemeli.
Evet satılması zor ama anlamadığım bir nokta var. Bu motoru diğer 1000likler ile aynı kefeye koymamalısın. Aldıktan 5-10 bin kilometre sonra neden satarsın??!!?? Ya bukadar da keyif, sefa düşkünü olmayın ozaman. Hani 2.el bi 1000RR alsan da acilen elinden çıkarmaya çalışsan anlarım. Zaten bu motoru alabilecek adam "paraya sıkıştım satcam acilen" demez heralde. Yok benim param çok, SIKILDIM satcam diyosan da, sat 1/3 fiyatına bak satılıyo mu satılmıyo mu...Nede olsa paran çok, etkilemez seni.
Ayrıca kendisi fazlasıyla sert ve yarışçı karakterde bir yol modeli, o yüzden artçı konusu son sıralarda yer alıyor motor üreticileri için. Dediğim gibi diğer 1000lik lerden bi çok yönden farklı olarak bakmalıyız.
neye göre yanlış neye göre dogru. kardeş senin paran çoksa tutmayalım.
bugün kıytırık şahin dogan ikinci el piyasasına bir bakarmısın. fiyatlar resmen uçuyor. nedeni bu araçtan çok var ve bol yedek paçası var. hemde çok uygun fiyata. şimdi hali vakti yerinde olan birisi bu motoru alsa satarken o bile illallah eder. ama bir japonu degerinden 1-2 bin lira aşagı verdin mi anında kaparlar. çünkü adam bilirki bu makinanın servisi yaygın yedek parça gecikmelide olsa geliyor. küçük bir kaza yapsa sorun degil.
neyse niyetim polemik yapmak degil
-
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
asivezor adlı üyeden alıntı
neye göre yanlış neye göre dogru. kardeş senin paran çoksa tutmayalım.
bugün kıytırık şahin dogan ikinci el piyasasına bir bakarmısın. fiyatlar resmen uçuyor. nedeni bu araçtan çok var ve bol yedek paçası var. hemde çok uygun fiyata. şimdi hali vakti yerinde olan birisi bu motoru alsa satarken o bile illallah eder. ama bir japonu degerinden 1-2 bin lira aşagı verdin mi anında kaparlar. çünkü adam bilirki bu makinanın servisi yaygın yedek parça gecikmelide olsa geliyor. küçük bir kaza yapsa sorun degil.
neyse niyetim polemik yapmak degil
Param çok olsa bi saniye düşünmem alırım bu motordan. Ama ömürlük kullanmak için. Çünkü 5-10 bin km sonra satmak üzere böylesine bi para vererek motor alıyosan zaten ya kafanda biraz eksik yada cebinde biraz fazlan var demektir(lafım sana değil tabi). Demek istediğim bu motoru kısa bi süreliğine kullanma fikri yanlış. Bu açıdan "gidişat yanlış" dedim. Japonlarla bu konuda mukayese edilemiyecek durumda italyanlar(kötü durumda yani neyazık ki...). Alacaksan satamayacağını da bilerek alacaksın ama sana japonlardan daha fazlasını sunduğunu da bilerek alacaksın. O yüzden bu motora biraz farklı bakmak gerek diyorum. Yani gidip suzukiyle/hondayla kıyaslamayalım.
Dediğiniz gibi Ducatinin 10yılda sattığı hondanın 1 yılda sattığı kadar nerdeyse. Ama Ferrari de öyle. Bu durum firmaların hem kalitesini hemde politikasını gösterir. Ama en çok bizim ülkemizin ekonomik durumunu gösterir. Ne satın alacak ne de satışını yapmak için distribütörlük yapacak paramız yok...
-
Kırmızı rengiyle gördüğümüz RSV4 e beyaz renk daha çok yakışmış.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler