De Angelis'den Gresini'ye veryansın
Reklamlar
-
Alex de Angelis, takımı Gresini Honda'nın kendisi için 2010 sezonunda tutulmaması gerektiğine yönelik açıklamalarına sert tepki gösterdi.
Şu an MotoGP sıralamalarında 7. sırada bulunan ve Indianapolis'te 2. olan İtalyan pilot, takımın 2010'da Marco Melandri ve Marco Simoncelli ile çalışacağını ilan etmesine de kızgın.
De Angelis, konuya ilişkin yaptığı sert açıklamada, Gresini takımının kendisine hiçbir zaman başarılı olma fırsatı tanımadığını belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Takımın bana yüzde 100 güvenmediğine kanaat getirdim. Onlar beni tercih etmişti çünkü iki yıl önce pistlerde hiç İtalyan sürücü yoktu. Bana, takım arkadaşlarımın sahip oldukları şartları asla sunmadılar."
"Neden adaletsiz bir tavır takındıklarını Gresini takımına sormalısınız. Geçen yıl bazı hatalar yaptığım doğru, açılış turlarında 4 kere kaza geçirdim. Ama elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorum. Şu an diğer MotoGP takımlarıyla temas halindeyim, bununla birlikte 2010'da 250cc'nin yerini alacak Moto2 ya da Superbike ile de ilgileniyorum."
Kaynak:Türkiye F1
Reklamlar
-
Super Moderator
-
Alex de Angelis sevdigim bir pilot. onu üst noktalarda görmek isterim..Fakat biraz şansız biri..Takımı konusunda onlarda haklı..Kimse alt sıralardaki Sürücü için yatırım yapmaz..Hayırlısı Olsun ddiyelim.
-
Super Moderator
Şanssızdan biraz fazlası sanki... O kadarı da şans olamaz gibi
Neyse, SBK'ya geçişi konusunda ciddi adımlar varmış, herkes için iyisi olur umarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler