Schwantz, Stoner'ın yarışmama kararını sorguluyor
Reklamlar
-
24 Ağustos 2009, 09:34
Eski dünya şampiyonlarından Kevin Schwantz, sağlık problemlerinden bir türlü kurtulamayan Casey Stoner'ın yazın gerçekleşecek 3 MotoGP yarışında da yer almayacağını açıklamasını sorguladı.
1993 dünya şampiyonu Schwantz, Avustralyalı pilotun göz önüne sürülenden farklı bir sebeple böyle bir şeye teşebbüs ettiğinden şüphelendiğini söyledi. "Bir MotoGP sürücüsü olarak içgüdülerim, bana Casey'nin başka bir arenada yarışmaya ihtiyacı olduğunu söylüyor" diyen Schwantz, sözlerini şöyle sürdürdü: "3 yarış boyunca yarışmamaya karar vermek ve bunun sonunda durumu kontrol edecek olmak, bana göre çok sıra dışı ve şüphe uyandırıcı bir davranış."
"Bu büyük bir hayal kırıklığı. Casey çok büyük bir yarışçı, son derece kabiliyetli. Dolayısıyla, böylesine mükemmel bir sporcunun yarışmak istemeyişinin arkasında bu tarz basit sebepler olmadığına inanıyorum. Perde arkasında muhakka farklı sebepler yatıyor. Mesela Stoner, Ducati ile ya da MotoGP serisinde yarışmaktan artık bunalmış olabilir. Bilemiyorum ama bu konuda çok ciddi şüphelerim var."
Kaynak:Türkiye F1
Reklamlar
-
24 Ağustos 2009, 10:43
-
25 Ağustos 2009, 03:39
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler