Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Lorenzo, Stoner'in Olmayışına Üzülüyor

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

MotoGP şampiyonluk adaylarından Jorge Lorenzo, rakibplerinden Casey Stoner'in rahatsızlığı nedeniyle bir süre yarışamamasının spor için bir hayal kırıklığı olduğuna inanıyor.

Bu haftasonu Çek GP'de galibiyet mücadelesi verecek olan İspanyol pilot, Ducati sürücüsüne karşı mücadele etmeyi özleyeceğini söyledi

Lorenzo: "Benim için Casey'in önümüzdeki 3 yarışta sürememesi iyi bir haber değil. Çünkü, ona karşı mücadele etmek her zaman heyecan verici olmuştur. Çok yetenekli biri ve çok da cesur tutuma sahip"

"Bu sürücüyü kaybetmek MotoGP için hayal kırıklığı"

Lorenzo ayrıca bu haftasonu Brno'da galibiyetlere dönmeyi umut ettiğini belirtti ve şampiyonluk mücadelesinde Rossi'yi geride bırakmanın zor olduğunu söyledi.

Lorenzo: "Şampiyonluğu kazanması çok ama çok zor. Çünkü, Valentino'nun 25 puanlık avantajı ve tecrübesi var. Belki de benim yeterli tecrübem yok ama kazanmak için biraz ufak fırsatlarım var. Bu yüzden bunu deneyeceğiz"

Kaynak:
    TRF1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    forza vale yine gelirsin gelirsi,n son virajda devam edersinn
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Sanırım artık üzülecek daha mantıklı şeyleri vardır Lorenzo'nun
    Yarış bitiminde haberi yazayım, yayınlayayım dedim ama, aklıma "Aptal Lorenzo"dan başka başlık gelmedi... Artık açılan yarış sonuçları haberinde teessüflerimi sunarım Jorge'ye...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler