Lorenzo, Stoner'in Olmayışına Üzülüyor
Reklamlar
-
14 Ağustos 2009, 10:55
MotoGP şampiyonluk adaylarından Jorge Lorenzo, rakibplerinden Casey Stoner'in rahatsızlığı nedeniyle bir süre yarışamamasının spor için bir hayal kırıklığı olduğuna inanıyor.
Bu haftasonu Çek GP'de galibiyet mücadelesi verecek olan İspanyol pilot, Ducati sürücüsüne karşı mücadele etmeyi özleyeceğini söyledi
Lorenzo: "Benim için Casey'in önümüzdeki 3 yarışta sürememesi iyi bir haber değil. Çünkü, ona karşı mücadele etmek her zaman heyecan verici olmuştur. Çok yetenekli biri ve çok da cesur tutuma sahip"
"Bu sürücüyü kaybetmek MotoGP için hayal kırıklığı"
Lorenzo ayrıca bu haftasonu Brno'da galibiyetlere dönmeyi umut ettiğini belirtti ve şampiyonluk mücadelesinde Rossi'yi geride bırakmanın zor olduğunu söyledi.
Lorenzo: "Şampiyonluğu kazanması çok ama çok zor. Çünkü, Valentino'nun 25 puanlık avantajı ve tecrübesi var. Belki de benim yeterli tecrübem yok ama kazanmak için biraz ufak fırsatlarım var. Bu yüzden bunu deneyeceğiz"
Kaynak:TRF1
Reklamlar
-
14 Ağustos 2009, 16:47
-
17 Ağustos 2009, 02:59
Super Moderator
Sanırım artık üzülecek daha mantıklı şeyleri vardır Lorenzo'nun
Yarış bitiminde haberi yazayım, yayınlayayım dedim ama, aklıma "Aptal Lorenzo"dan başka başlık gelmedi... Artık açılan yarış sonuçları haberinde teessüflerimi sunarım Jorge'ye...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler