Kazanmak için hırs yapmam akıllıca değildi'
Reklamlar
-
Valentino Rossi, Donington Park'ta zafer kazanmak için kendisini haddinden fazla zorlayarak baskı yapmasının akıllıca olmadığını itiraf etti ancak yaptığı kazanın ardından yeniden beşinciliğe yükselmesinin de müthiş bir başarı olduğunu belirtti.
Şampiyon Jorge Lorenzo ve Casey Stoner'dan oluşan başlıca rakipleri, Rossi kaza yaparken zaten bazı aksaklıklar yaşıyordu. Yani Rossi'nin kazanma şansı oldukça yüksek olmasına rağmen haddini aşması, kendisini muhtemel bir zaferden etti.
Kazanın ardından yarışa derhal yeniden dahil olan 11. sıradan 5. sıraya kadar yükselme başarısını gösteren "doktor", Italia1 televizyonuna yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
"Herşeye rağmen harika bir yarışa imza attım. Bir anda zeminin kayganlaşmasıyla hakimiyeti kaybederek kazaya karıştım ama sonrasında çabuk toprlandım. Hem bu toparlanma hem de kaza öncesi performansım göz önüne alındığında iyi bir yarış çıkardığım anlaşılır."
Kaynak:Türkiye F1
Reklamlar
-
Azimle s.... mermeri delerde, çok azimli olmamak en iyisi
-
dikkat et rossiiii çok fazla hırs gözünü bürümesin
-
belki d en önmli rakiplerinn yarıştan kopması onu iice gaza getrdi ve bşileri abarttı sonuç "5.
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
-
rakibi yok ki o yüzden düştü....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler