Manisa'lı Gökhan YAVER komşuyu yine salladı.
Reklamlar
-
30 Haziran 2009, 22:29
Manisalı Moto Drag Yarışçısı Gökhan Yaver, daha önce üçüncü olduğu Yunanistan’dan bu kez birincilikle döndü. Yunanistan'ın Messini şehrinde yapılan Yunanistan Drag Şampiyonası'na katılan Yaver 80 kişi arasından birinci olmayı başardı. Yaver birinciliği tüm Türkiye ve Manisalılara armağan ettiğini söyledi.
Daha önce Yunanistan'ın Polykasto şehrinde yapılan drag şampiyonasında üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atan Manisalı Moto Drag Ustası Gökhan Yaver, ikinci kez gittiği Yunanistan'dan bu kez birincilikle döndü. Messini şehrinde yapılan Yunanistan Moto Drag Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Yaver, 80 yarışmacı arasından birinci olmayı başardı. Street 1 (2.2) kategorisinde yarışan ve 0-400 metrede en iyi dereceyi yaparak kupaya uzanan Yaver, şampiyonluğu tüm Türkiye'ye ve Manisalılara armağan etti. Şampiyonada birbirinden usta motorculara karşı mücadele ettiğini dile getiren Yaver, “Daha öncede Yunanistan'da şampiyonluğu haksız bir şekilde kaptırmıştım. Fakat bu sefer bütün olumsuzluklara rağmen şampiyon olduğum için çok mutluyum. Yunanistan gibi bir ülkede düzenlenen şampiyonada birinci olmak bir Türk sporcu olarak gerçekten de çok zor. Birinci olduğum için çok mutluyum. Bu başarılarım bundan sonra da devam edecek.”
Hedefime emin adımlarla yürüyorum
Yunanistan'da yapılan şampiyona da birinci olarak kendisini Avrupa'ya kanıtladığını ifade eden Gökhan Yaver, “Bir Türk sporcu olarak Avrupa'da başarı elde ettiğim için mutluyum ama bunu daha başlangıç olarak görüyorum. Benim hedefim önümüzdeki yıl Budapeşte'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda birincilik elde etmek. Bu hedefime uzak değilim. Ben başarılarımla kendimi ispatladım. Destek görmem halinde hedeflerime ulaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye'nin ve Manisa'nın adını tüm Dünya'ya duyuracağım.” dedi.
Efeler Gökhan Yaver'i kutladı
Gökhan Yaver'in Yunanistan'da birinci olması Manisa'da da sevinçle karşılandı. Yaver'i elde ettiği başarısından dolayı ilk kutlayan Manisa Motor Sporları Dernek Başkanı Sedat Efeler oldu. Yaver'in başarısıyla gururlandıklarını ifade eden Efeler, “Gökhan Yunanistan'a gitmeden önce başarı sözü vermişti. Bu sözünü birinci olarak tuttu. Gerçekten de çok yetenekli bir arkadaşımız. Sahip çıkılması durumunda daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Başarılarının bundan sonra da devamını diliyorum.” dedi.
Yunanistan drag şampiyonasının son ayağında birincilik elde eden Gökhan YAVER' i kutlar başarılarının devamını dileriz.
kaynak: Denge Gazetesi
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Reklamlar
-
helal olsun hemşehrime...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
tebrikler ... umarım devamı gelir.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
-
Başarılarının devamını dilerim...Videolarını izleyebiliceğimiz her hangi bi link felam varmı?
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
-
teşekkürler arkadaşlar.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. inşallah 45)
Hayat bisiklet gibidir,durursan düşersin::wish::
-
süpersin hadi göster komşuya türkün gücünü
-
bize de bu yakışırdı zaten, helal olsun!
-
helal olsun başarılarının devamını dilerim yolu açık olsun
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
helal olsun adaşıma, yurt dışında bayrağımızın bu kulvarda temsil edildiğini bilmiyordum, başarılarının devamınıdiliyorum
-
12 Temmuz 2009, 12:17
Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
12 Temmuz 2009, 12:19
Yunanistanda bir türkün böle bi başarıya imza atması gerçekten müthiş.tebrik ederim.İnşallah avrupa şampiyonluğunuda kutlarız.
-
12 Temmuz 2009, 12:19
-
12 Temmuz 2009, 12:20
helal kesin turgutluludur
-
12 Temmuz 2009, 12:27
tebrik etmekte biraz geç kalmışız. tebrik eder başarılarının devamını dileriz
-
12 Temmuz 2009, 12:38
Öncelikle başarınızı kutluyor ,gelecek yarışlarda başarılı haberlerinizi bekliyoruz.
Allah sizlerin başarısını daim etmesinde yardımcınız olsun
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
12 Temmuz 2009, 12:41
-
12 Temmuz 2009, 12:45
Tebrik ederim umarım başarılarınız daim olur
-
12 Temmuz 2009, 12:47
Tebrikler çok sevindirici bir haber manisa ve motosiklet i beraber çok duymaya başladım umarım birgün ordan motogp ye dakara x-fighters a giden birileri çıkar.
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
12 Temmuz 2009, 12:54
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
12 Temmuz 2009, 12:57
Tebrikler...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler