Rossi'ye göre sezon kıran kırana geçecek
Reklamlar
-
MotoGP şampiyonasının lideri Valentino Rossi, bulunduğu mevkiyi korumak için sezon boyunca sürecek çok zorlu bir mücadele içinde olacağını söyledi.
"Doktor" lakaplı İtalyan pilot, yeni sezondaki ilk galibiyetini geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen İspanya Grand Prix'sinde almıştı. Rossi böylece pilotlar sıralamasında zirveye yerleşmişti.
"Yeni sezondaki ilk 3 yarışın her birinde farklı pilotlar galip geldi. Yani Casey, Jorge ve ben. Dolayısıyla yarışlara çok iyi konsantre olup hata yapmamaya özen göstermiliyiz. Şu an itibariyle 65 puana sahibim. Bana göre en büyük rakibim olan Casey'in önündeyim. Bununla birlikte Pedrosa ve Lorenzo da fazla uzak sayılmazlar. Sona ulaşana kadar çok zorlanacağız gibime geliyor. Le Mans yarışı Jerez'e kıyasla çok daha zor. Fakat bu pistte güzel ve sevindirici hatıralarım var. Yamaha ile Le Mans'ta hep başarılı oldum. Geçen sene de bayağı hızlıydım."
7 defa dünya şampiyonu ünvanlı Rossi, Stoner'dan 9 puan ileride bulunuyor.
Kaynak:Türkiye F1
Reklamlar
-
Bence Rossi'nin rakibi takım arkadaşı Lorenzo olacak bu sezon Jerez de 3 tur
kala düşmesi onu daha da hırslandıracaktır Rossi de Lorenzonun bu seneki çıkışının da
farkında Pedosa hala Honda ile uyum sorunları yaşıyor.Stoner ise pist seçiyor.
Diğerleri ise yarışı tamamlama derdindeler yine yamahalar götürecekler güzel bir sezon bizi bekliyor.
-
Evet çekişmeli geciçek ama ben Valenin Şampiyon olmasını isterim The Doctor
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
Not: Valentino'nun 8 şampiyonluğu var.
-
yaşayan bır kac efsaneden bırı..yıne sampıyon olacaktır...
:cat:[I]90 a kadar aracı sen kullanırsın,90 dan sonra arac senı kullanır...[/I]:cat:
-
ergunpeduk adlı üyeden alıntı
yaşayan bır kac efsaneden bırı..yıne sampıyon olacaktır...
Bencede
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler