Stoner: Hayden'ın Kendine Güvenmeye İhtiyacı Var
Reklamlar
-
Casey Stoner takım arkadaşı Nicky Hayden'ın geçirdiği kazanın ardından en kısa zamanda kendine olan güvenini kazanacağına inanıyor. Stoner'ın Ducati'deki eski takım arkadaşı gibi Hayden da şu anda hız konusunda sıkıntı yaşıyor ve gözle görülür bir şekilde eski dünya şampiyonu arkadaşından yavaş.
Fakat Hayden testlerde daha iyi bir form sergilemişti, Losail'deki sıralama turlarında dengesini kaybedip büyük bir kaza geçirdi ardından henüz ilk turda Yuki Takahashi ile sorun yaşadı.
Hayden geçtiğimiz hafta İspanya Grand Prix'inde üçüncü sıradaki Stoner'ın 50 saniye gerisinde ancak on beşinci olabildi. Avustralyalı pilot takım arkadaşının kazayı atlatmasının ardından Ducati GP9'un hızına adapte olacak potansile sahip olduğu konusunda kendinden emin.
" Son zamanlarda güven sorunu yaşyor. Son iki yarış onun için felaketti ve bu gerçekten onun hatası değildi. Katar'da hata yaptı ve gaza geçirdi. Elbette kendine olan güvenine büyük bir darbe vurdu ve ardından Takahashi onu geçti. Belkide üstesinden gelmesi gereken birkaç şey vardır."
Stoner herhangi bir kaza olmadan Hayden'ın kendi zamanlarına çok yakın olabileceğini düşünüyor.
" Testlerde ilk beşte çok rekabetçi olduğunu gördük ve motor üzerinde daha da rahattı, ve yaşanan kazanın ardından onun için geri atılmış bir adım oldu. Canlanmaya başladığını görebileceğimizi umuyorum."
Stoner'ın 2007'de Ducati'deki takım arkadaşı Loris Capirossi uzun solulu sezonda kendi haline başıboş bir şekilde kalmış fakar ardından motoruna alışmasıyla birlikte Japonya'da kazanmayı başardı ve sezonu yedinci sırada tamamladı.
Kaynak:Trf1
Reklamlar
-
Hayden artık Ducatti takımındaki ağırlığını koyması lazım ne de olsa eski
şampiyon ama pek de başarılı olacak gibi durmuyor doğrusu işi çok zor bu sezon.
-
arslanfb adlı üyeden alıntı
Hayden artık Ducatti takımındaki ağırlığını koyması lazım ne de olsa eski
şampiyon ama pek de başarılı olacak gibi durmuyor doğrusu işi çok zor bu sezon.
aynen katılıyorum Hepsi Rossinin tozunu yutaçak bu senede
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler