Capirossi Jerez'de hamle yapacak
Reklamlar
-
Loris Capirossi, hayal kırıklığı ile başladıkları sezonda Suzuki'nin bu hafta sonu gerçekleşecek İspanya Grand Prix'sinde gerçek potansiyelini açığa çıkaracağını ve patlama yapacağını ileri sürdü.
Suzuki esasında testlerde çok iyi performans sergilemiş, ancak bu performansı yarışlara aksettitrememişti. İtalyan pilota göre Jerez diğerlerine kıyasla çok daha iyi bir pist. Takıma da uğurlu geleceğine inandığı bu pistte fırtına estireceklerini ileri süren Capirossi, şunları söyledi:
"İlk iki yarışta büyük hayal kırıklığı yaşadım. Şimdi yeni testleri bitirmiş ve problemleri çözmüş olarak yeniden geri dönüyoruz. Bu hafta sonu iyi bir derece elde etmeyi umuyorum. Sadece kendim için değil, bütün Suzuki takımı ve ekibi adına istiyorum."
Kaynak:Türkiye F1
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Basligi,
Capirossi Jerez'de hamile kalacak olarak okudugum için, kendimden utaniyorum.
Beni bende demen,
Bende degilem
Bir ben vardir bende
Benden içeri.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
valla bende hamile okudum :D
-
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
-
Demek bu akşam forumca demleniyorsunuz. Ne içtinizde bu hale geldiniz yahu
-
Motosiklet Eğitmeni
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
coq adlı üyeden alıntı
Yok oyle degil.
Ben ayikken anlayamiyom mevzulari.
Demlendikten sonra butun idrak yollari açiliyor.
Hayatin anlamini filan her sisede yeniden kesfediyorum.
Yalniz Vasko de Gama için bisey diyemeyecem.
Zem zem suyundan olabilir.
Oburu adi ustunde deli zaten.
Muhtemelen buraya da Forza Rossi yazmaya girdi ama yazilanlari gorunce aynen devam dedi.
abi valla öle okudum
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler