Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Assen'de Laverty birinci, Sofuoğlu beşinci

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

2007 Supersport Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu, aynı yıl birincilikle bitirdiği Assen Pisti’nde yarıştı. 4,555 km uzunluğundaki Assen Pistinde 54 numara ile yarışan Sofuoğlu 2007'de elde ettiği başarıyı yakalamak için elinden geleni yaptığını ve yapacağını söyledi.

Yarışın başlaması ile birlikte çok başarılı bir çıkış yapan Sofuoğlu ilk sıraya yerleşti. 21 turluk yarışın ilk turlarında grup lideri olarak yarışan Sofuoğlu 18. tur sonunda geri sıralara kaymaya başladı. İlk üç pilotun sürekli değişkenlik gösterdiği yarışta Eugene Laverty birinci, Cal Crutchlow ikinci, Joan Lascorz üçüncü oldu. Kenan Sofuoğlu ise yarışı beşinci sırada tamamladı.

Kaynak:Türkiye F1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    Son iki yarıştır kenan imkansız ı başardını düşünüyorum ,çok güzel bir yarış cıkardı üstün pilotaj lığı netıcesinde gecen yarışta 3. bugünkü yarışta 5. oldu ,
    ten kate 2009 yeni motorlarını son 2 yarıştır ulanıyor ve sonderece ayarsız sonderece düzensiz buluyorum makıneleri ve herkeste farkında ,ilk başlarda kenan ın muhteşem cıkışına hayran kaldım değişken sıralamalar danda bellı olduğu gibi yarış çok çekışmeliydi kenan da yapabıldığının en iyisini yaparak puan almayı başardı ,inşallah ten kate honda bu ayarlamlar ve düzenlemeleri kısa zaman da yapar yenıden başarılı olmaya başlar ,
    ten kate de farkındakı kenan ın ütün kabılıyetı sayesınde puan aldıklarından ,
    2008 dünya şampiyonu da aynı motoru u kulanmakta ve görüldüğü gibi gerılerde bu da demek oluyor pilot+makıne
    şimdi pilot(kenan) tamamda iş makınelerde kaldı ,
    umuyoruz vazla zamn ve yarış geçmeden makınler ayarlanır ve kenan şampiyon olur
    dileğimiz budur ,kenan hayranı bırı olarak ,kenan ı daha iyi yerlerde görmeyı arzu ederim ,
    bugün ü özetlemk gerekırse kenan muhteşemdi
    sağol sofuoğlu

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    @ tororosso,
    pitt'in durumu çok da kotu değil.
    ten kate'nin motorları 2007'deki gibi üstün bir performans sergilemiyor.
    fakat bu pistte ilk üç giden grubun çizgisi bana kenanın çizgisinden daha iyi gibi geldi. ki kenan 2006 ve 2007'de bu pistte 600cc ile birinci olmuştu.

inşallah kenan'ı bütün yarışlarda podyumda goruruz.

t_erel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda VFR
    kenan'ın çok iyi kalkışından sonra yarışta durumu hiç te iyi değildi,bazı yerlerde motor gerçekten yürümüyormuş gibi görünse de genel olarak çizgisi rakiplerine göre daha kötüydü,3.lüğe tekrar çıktığında bile yamahalar hiç zorlanmadan kenan'ı geçtiler.kenan'ın agresif sürüşünü bu yarışta pek göremedim,sanırım motorla ilgili ayarsızlıklar yüzünden geç frenaj yapamadı...

slm ben kenan'ın yarışlarını izleyemiyorum.Sbk sitesinden girdiğimde herşey ok ama bi drm diye bişe var onu araştırdım bişeler indirdim yükledim yok olmuyor.Geçen başka topikte bir arkadaş live stream linkleri vermişti onlarıda denedim ama yarış saatinde yarışı göstermiyor sadece cumartesi ve pazar yarış var diyor o kadar.eurosport sitelerden bakim diyorum onlarda vermiyor yarışı,Eğer bu dertten muzdarip olupta çözenler veya yardım etmek isteyenler var ise lütfen şu drm olayını çözelim veya başka nerden nasıl izlerim bunu çözelim bu arada media player 11 bendeki çıkan hata bu
    http://img151.imageshack.us/img151/8641/adszceq.jpg
    saygılar

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    Alıntı MasterBlood adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm ben kenan'ın yarışlarını izleyemiyorum.Sbk sitesinden girdiğimde herşey ok ama bi drm diye bişe var onu araştırdım bişeler indirdim yükledim yok olmuyor.Geçen başka topikte bir arkadaş live stream linkleri vermişti onlarıda denedim ama yarış saatinde yarışı göstermiyor sadece cumartesi ve pazar yarış var diyor o kadar.eurosport sitelerden bakim diyorum onlarda vermiyor yarışı,Eğer bu dertten muzdarip olupta çözenler veya yardım etmek isteyenler var ise lütfen şu drm olayını çözelim veya başka nerden nasıl izlerim bunu çözelim bu arada media player 11 bendeki çıkan hata bu
    saygılar
    arkadaşım bende çok uğraştım ama nette izleyemedim
    en güzel çozüm eurosport yayını yapan bır yer bulup keyıfle seyretmek ,
    restorant cafede lıg tv olan yerlerde var
    ben çozümü öyle buldum evde dıjı olmayıca

Alıntı tororosso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bende çok uğraştım ama nette izleyemedim
    en güzel çozüm eurosport yayını yapan bır yer bulup keyıfle seyretmek ,
    restorant cafede lıg tv olan yerlerde var
    ben çozümü öyle buldum evde dıjı olmayıca
    benim gitmem pek mümkün değil şu aşağıda verdiğim linkte drm diye birşey var no diyor onu çözsem belki izleyebilirim.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Hakkı ben Pitt'in sorunu olmadığı yorumuna katılmıyorum. Adam 2009 motoruyla bir 13.'lükle iki yarışta ancak 3 puan alabildi. Kenan 27 puan aldı. Assen'de sıralamada Kenan'ın 0.6 sn. gerisinde 10. oldu. Yarışta da düştü. 2008 motoruylaysa iki kere 0.08 sn. farklı galibiyeti kaçırdı. '09 motoruyla Kenan'dan çok daha fazla sorun yaşıyor Pitt bence.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Shrieker;
    tespitin dogru.
    Bu gun Assen'le canli baglantidaydim.
    Pitt isyanlarda.
    Onun makine Kenan'in kinden daha fazla problemli.
    Adam geçen haftadan beri aglayip duruyormus.
    Bu sorunlar çozulur çozulmesine de, isin sonu sampiyonlugun kaçmasina neden olmasa bari.

Fazla umutsuzluga kapilmaya da gerek yok.
    Altlarindaki makina kolay ezilecek bir makina degil.
    Ayarlarin dogrusu mutlaka bulunacaktir.
    Sabirli olmak lazim.
    Sezon uzun.
    Diger topicte de yazmistim.
    Kenan'in butun yarislari kazanmasi mumkun degil.
    Panik yapmamak lazim.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    2009 modellerde her ikisi de eskisine gore kotu hatta pitt daha kotu ama 2008 modellerde pitt kotu değildi bence. ben bunu düşünerek cümlemi kurmuştum.
    olaya sadece 2009 model motosiketler tarafından bakarsak pitt'in durumu çok kötü.
    yamahaları geçicem diye viraja hızlı girdi bir de içeride fren yapınca olan oldu.

kawasaki zx-6'dan da boyle bir performans beklemezdim.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Yeni Kawasaki'ye oldukça iyi yorumlar geliyor. Hala diğer 600'lüklerden büyük ve ağır olmasına rağmen bu sene ön süspansyon ve motor konusunda atılım yapmışlar. Motorcycle-usa sitesi en iyi supersport motoru seçti zx-6r'yi bu sene.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler