Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Rossi: 'F1 için artık çok geç'

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

MotoGP Dünya Şampiyonu Valentino Rossi, Formula 1'de yarışmak için herhangi bir girişimde bulunmayacağını yineledi.

Yamaha ile arasındaki kontratının yenilenmesi gündemde olan Rossi, İtalyan Tuttosport gazetesine yaptığı açıklamada, motosiklet yarışlarının ardından istikbalinin dört tekerli segmentte şekilleneceğini kaydetti.

Şubat ayında 30 yaşına basan Rossi, "Daha önce de ifade ettiğim gibi, MotoGP'nin ardından Formula 1'e geçmeyi düşünmüyorum. Bunun için artık çok geç. Herhalde dört tekerli yarış segmentinde yer alırım" diye konuştu.

3 yıl önce Ferrari takımı adında Formula 1'de yarışabileceğini açıklayan Rossi, 2007 ve 2008 yılları için Formula 1'de test pilotluğu yapabileceğimi düşünüyordum. Ama şimdi bu fikrim değişti ve motosiklet yarışlarında kalmaya karar verdim. Geriye dönüş yok" şeklinde konuştu.

Kaynak:Türkiye F1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    yürübe adamım kim tutar seni
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler